Следва

Честит рожден ден, Ясмин ле Бон!

Италианките са друго нещо!

С легендарната си чувственост и безупречна женственост, италианските жени са взепризнати за едни от най-красивите в целия свят...

All fashion преди 9 години

С легендарната си чувственост и безупречна женственост, италианските жени са взепризнати за едни от най-красивите в целия свят. Притежателки на прекрасна кожа, гъста коса, плътни устни, те цял живот почитат връзката с природата, естествените женски форми и постоянната грижа не само за външността, а и за емоционалността.

И понеже нашата днес е в неизправност, а меланхолията и есенната апатия са ни прегърнали с две ръце, решихме да почерпим вдъхновение от най-бляскавите средиземноморски дами.

От богинята София Лорен до съблазнителната до мозъка на костите Бианка Балти, от вечната Моника Белучи до най-красивата първа дама Карла Бруни, от красавицата Изабела Роселини до наследницата на Missoni - Маргарита. Все жени, от които ти се разтреперват краката, разтупква се сърцето, замайва се главата и могат да лекуват всичко, свързано с емоциите, само с външния си вид. Доказателството е в галерията!
 

More All fashion