Следва

Погребението на Оскар де ла Рента в Ню Йорк

Честит рожден ден, Ясмин ле Бон!

Красивият модел oтпразнува 50 годишния си рожден ден преди дни и показа, че възрастта не е абсолютно никаква бариера за блясъка и страхотната форма.

All fashion преди 9 години

Красивият модел oтпразнува 50-годишния си рожден ден преди дни и показа, че възрастта не е абсолютно никаква бариера за блясъка и страхотната форма.



Ясмин ле Бон е модел от 80-те години насам, майка на три деца, съпруга и неизменна част от парти сезона в Лондон. И въпреки това, и от позицията на човек, живял цял половин век, тя все още изглежда толкова прекрасна, като в кампанията за Guess от 1978 година, която я прави известна. Все още безкрайно хубава, тя продължава да краси корици и да е сред най-красивите жени, за които можем да се сетим.



Без значение дали показва завидните си извивки в кампания на Speedo или марширува по модните подиуми с дъщеря си Амбър на Седмицата на модата в Лондон, тя наистина не отстъпва на възрастта.  Кожата й е перфектна, формите - неустоими, а цялото й същество говори за това, че е повече от истинска и пълнокръвна жена, която носи гордо гена на нуевяхването.





Ясмин е сред най-високоплатените модели на 80-те. Появявала се е на кориците на първите американски и британски издания на Elle, в кампании за Guess, Banana Republic, Calvin Klein, Versace, Chanel, Christian Dior и Avon.



С днешна дата, моделът не отстъпва по ангажименти на миналото, защото е лице на много марки, сред които Winser London, които я взимат за четвърти пореден сезон. От бранда смятат, че супермоделът-майка улавя духа на марката перфектно. "Тя е зашеметяваща, стилна и истинска”, казва по повод нейния избор за реклaмната кампания на бранда, основателят на Winser London. “Ясмин жонглира с кариерата, семейството и съпруга си, като толкова много жени днес, но тя винаги изглежда, без усилие, елегантна и винаги е забавно да бъдеш с нея.”



Това, разбира се, е само един от ангажиментите, които Ясмин има през тази юбилейна година. От Speedo я представиха като лицето и тялото на скулптиращата им колекция бански костюми. А тя със своя над тридесет годишен опит е разработила наръчник, с който да помогне на жените да преодолеят проблемите с тялото си и да се чувстват по-уверени и комфортно в бански костюм.

Тя споделя: "След като прекарах 33 години по модните подиуми съм чувала най-различни трикове. Най-добрият съвет, който мога да дам, е да търсите най-подходящия бански и да го носите с увереност и усмивка, така той веднага става идеален.”

Гледайки я, няма как да не се вдъхновим и поне малко вслушаме в думите й, защото явно в тях има огромна доза истина. Снимките надолу ясно показват за каква жена става дума. Жестока! Достойна за възхита и удивление! 

Честит рожден ден, Ясмин!








1987 г.

Vogue UK, 1987

Yves Saint Laurent, 1988


L’Officiel, 2011


 

More All fashion