Следва

Пица с тиква и "Чоризо"

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица от Мерил Стрийп

Тя често казва това, което си мисли, така че не е никак учудващо, че са много запомнящите се фрази изречени от знаменитата й уста...

Celebrities преди 9 години

Тя често казва това, което мисли, така че не е никак учудващо, че са много запомнящите се фрази изречени от знаменитата й уста. На 65, със 17 номинации за "Оскар", най-много от всеки друг, и 26 номинации за “Златен Глобус” за периода от 1979 година насам, от които печели 8, Мерил Стрийп ни служи за огромна доза вдъхновение в днешния мрачен следобед. Ето какво казва тя...

"Всичко, което ни прави щастливи, е много просто: любовта, сексът, храната. Всичко останало - властта, влиянието, силата - всички тези неща могат да вземат превес над това, което наистина си струва в живота. Но докато имаме какво да ядем и покрив над главата си, докато жизнените ни нужди са задоволени, това, което ни прави най-щастливи, е много просто."

"Ако имате мозък, сте длъжни да го използвате."

"Мисля, че трябва да намериш собствения си път. Собствените си правила. Всеки има собствено разбиране за себе си и на него трябва да разчита. В крайна сметка, важното е това, което изглежда правилно за теб. Не това, което майка ти е казала. Не това, което една актриса ти казва. Не това, което някой си ти е казал, освен ако не е онова малко спокойно гласче вътре в теб."

"Да слушаш – това е всичко. Да слушаш – това е цялата тайна. Преди и по време на работа, с децата си, със съпруга си, с майка си, с баща си… Това е всичко, защото така можеш да научиш всичко!"

"Аз винаги си спомням думите на Катрин Деньов: “На определена възраст жената трябва да избира – или лицето, или фигурата”. Избрах лицето. А останалото… Седя върху останалата част."

"От мен дълго искаха да позирам с децата си пред фотографи, но те не са реквизит за демонстрация на майчинството."

"Когато бях малка, мечтаех да стана принцеса и да се омъжа за принц Чарлз. Срещайки се с него лично, бидейки вече актриса, аз му разказах за тази мечта. И му се извиних, че не съм направила нищо, за да я постигна."

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 18 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.