Следва

Б като Библия, Б като Блог

Men's exhibit: "That's All Folks"

Лондонската марка Lazy Oaf за втори път си сътрудничи със забавните аниматори от Looney Tunes за създаване на модна линия вдъхновена от любимите ни винтидж анимационни герои...

All fashion преди 9 години

Лондонската марка Lazy Oaf за втори път си сътрудничи със забавните аниматори от Looney Tunes за създаване на модна линия вдъхновена от любимите ни винтидж анимационни герои. От бранда този път се осланят на култовата реплика от известните анимации, която гласи: "Това е всичко приятели” (“That’s All Folks”) и се обръщат към класическите персонажи от 30-те и 40-те години.

Колекцията включва три мъжки аутфита и два броя унисекс аксесоари. Цветовата палитра се завърта основно около черно, бяло и сиво, но това не е случайно. Дизайнерите пресъздават телевизията от онова време, която представи си, била черно-бяла! Раирани десени и дънкови акценти в комбинация с илюстрации на Силвестър, Бъгс Бъни и прасето Порки, което е и в главната роля на цялата линия.

Главната дизайнерка на Lazy Oaf, Гема Шийл казва, че е била “привлечена от бедствието - Порки", образ, който според нея е доста пренебрегван в съвременните анимационни филми. За щастие, от марката са му отделили подобаващо внимание и той се появява на мъжка риза от деним, тениска и шапка.

Подобен микс от персонажи присъства и в последната колекция на лейбъла, в партньорство с Warner Bros, която се състои от повтарящи принтове наслоени един върху друг върху удобни стрийт дрехи.









 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.