Следва

Брук Шийлдс с козметична линия за M·A·C

Как го прави тя: Кийра Найтли и нейните тайни за красота

Нека ти я представим: тя е изискана, очарователна, талантлива и страшно красива актриса...

Celebrity beauty преди 9 години

Нека ти я представим: тя е изискана, очарователна, талантлива и страшно красива актриса. Друга като нея няма, а тази тук се казва Кийра Найтли. На 29, безспорно успешна за възрастта си, тя е на екран от осем годишна и разцъфва буквално пред очите на зрителите в жена, едновременно царствена и безгрижна, в чиито секси поглед има точната доза елегантност и увереност.

Тя е истински хамелеон, що се отнася до външния вид, и без усилие сменя кожата си, за да се превъплати в Ана Каренина, Елизабет Суон от „Карибски Пирати” и още много други пленителни личности. Разбира се, не остава незабелязана и от световните бюти брандове, Кийра е сред най-добрите попадения на Chanel, а ликът й винаги е добре дошъл на кориците на модните Библии.

На червения килим, актрисата по подразбиране е зашеметяваща, а за свободното си време британката избира по-небрежна и естествена визия, но задължително облечена върху перфектните й форми. Ние пък обожаваме всичко, което е тя, затова избираме именно нея, за да стартираме поредица есенни бюти подсказки, разкриващи ни част от есенцията на прекрасния звезден външен вид. Чети как го прави тя, малко по-надолу...



Тайната ми за красива кожа е...
да съм щастлива и влюбена!

Любимият ми парфюм.... е Coco Mademoiselle, ароматът е изключително важен, той е като продължение на теб самия.

Перфектният грим... нямам предпочитания към цветовете. През деня обичам да съм без грим и да съм естествена, докато вечер залагам на силен макиаж, в повечето случаи направен от професионални гримьори.

Съвременната жена е... модерна, свободна, независима и секси в същото време.

Любимото ми червило... от доста време е Chanel Rouge Allure Intense in Incandescente.

Дневният ми хранителен режим... се изразява в хранения по шест пъти на ден, като, разбира се, следя размера на порциите си. Храня се, когато се почувствам гладна, но винаги избирам балансирани и питателни менюта.

Поддържам тялото си със.. спорт! Обичам да правя йога, да плувам и да ходя на фитнес. Спортът ме зарежда с енергия и добро настроение.

За косата си вярвам на... Одил Жилбер, напоследък се доверявам само на него, щом става дума за промяна в косата.

Най-много се харесвам... с естествени къдрици, падащи свободно.

Пристрастена съм... към лаковете за нокти. Когато не снимам някой филм, експериментирам с всякакви луди цветове.

В модата обичам... наслояването, обичам да нося много неща едно върху друго, може би затова любимият ми сезон е зимата.




Ако още не сте опитали формулата 
Brilliant look коса и кожа, съветваме ви да го направите. Причините? Лесно постижимите бюти резултати, в допълнение към грижата, споделена ни от Кийра Найтли, или пък самостоятелно, за сияйна и млада кожа, здрави нокти, превъзходна коса.



More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя