Следва

Кейт Мидълтън с подчертано различен имидж. Нов стилист, може би?

Бейл няма да е Джобс. Жалко!

Тъкмо се зарадвахме на новината, че любимецът Крисчън Бейл ще изиграе главната роля в биографичната драма за Стив Джобс...

Лица преди 9 години

Тъкмо се зарадвахме на новината, че любимецът Крисчън Бейл ще изиграе главната роля в биографичната драма за Стив Джобс на режисьора Дани Бойл, и той взе, че се отказа.

В основата на лентата трябваше да лежи, припомняме, книгата на Уолтър Айзъксън "Стив Джобс".
През октомври 2014 сценаристът на филма Аарон Соркин съобщи категорично, че Крисчън Бейл ще изиграе ролята на Джобс, като отбеляза, че кандидатурата на Бейл е била одобрена от режисьора без предварителни проби. По-преди сред претендентите за главната роля се спрягаха още Леонардо Ди Каприо (който също се отказа от снимките), Брадли Купър и Бен Афлек.

Официалната причина за оттеглянето на Крисчън Бейл от проекта не се съобщава, но източници от обкръжението на актьора твърдят, че Бейл дълго е обмислял предложениета на Бойл и Sony Pictures, но в крайна сметка е решил да се откаже от ролята.

Историята на живота на Стив Джобс беше екранизирана вече миналата година, когато в главната роля влезе Аштън Къчър, но филмът не срещна радушен прием нито от публиката, нито от критиката.

More Лица