10 супер храни, които мълниеносно топят калории

Храни, които горят калории? Сигурно ти звучи невъзможно, но всъщност е доказано, че има много такива, които помагат за по-бързия метаболизъм и помагат в свалянето на килограми...

Храни, които горят калории? Сигурно ти звучи невъзможно, но всъщност е доказано, че има много такива, които помагат за по-бързия метаболизъм и помагат в свалянето на килограми. Голямата новина е, че тези храни са и супер вкусни и носят невероятни ползи за здравето.

Опитай се да добавиш от храните, които ще ти предложим по-долу в дневната или седмичната си диета и не забравяй за упражненията. Някои от тях имат много висок термогенен ефект, така че те буквално горят калории докато дъвчеш, а други пък съдържат хранителни вещества и съединения, които благоприятстват и засилват метаболизма. Без повече приказки, ето ги и нашите любимци:

Грейпфрут
Този сладко-кисел плод е съставен от около 60% вода, а повечето от останалата му част са здравословни фибри, които повишават здравето на храносмилателната система и спомагат чувството на ситост. Грейпфрутът ще ускори мълниеносно метаболизма ти и ще помогне да изгориш повече калории в ежедневните си дейности.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.