Следва

Кои са късметлиите, които печелят седемте уникални Handmade продукта на Lush Cosmetics

3+3 въпроса към едно градско момиче: Десислава

Свободомислеща, влюбена в живота, естесвен и красив, днешната ни градска героиня е ярък пример затова, че може да съществува сериозна връзка между истинско морско момиче и всеобятната планина...

All About Life преди 9 години

Да срещнеш толкова усмихнат, ведър, абе направо щастлив човек в средата на седмицата си е цял късмет, който, за наше щастие, ни сполетя, когато видяхме НЕЯ.

Десислава Ангелова, Деси или както сам си избереш да наречеш това многолико човече, е на цели 26 и 11 месеца и сериозно е разперила криле/хриле в сферата на музикалните събития и фестивали. Работи като PR, специалност, която е учила в НБУ и университета в Торино, в малък на брой, но с огромен ентусиазъм и воля, екип и смело признава, че за нея това си е чиста проба сбъдната мечта. 

Свободомислеща, влюбена в живота, естествен и красив, днешната ни градска героиня е ярък пример затова, че може да съществува сериозна връзка между истинско морско момиче и всеобятната планина. Добра, напук на всичко и всички, тя се самоопределя за амбициозна и доста ината личност, която с еднаква сила пази личното си пространство и се грижи за хората около нея.

Рееща се измежду мечтите и реалността, Деси и до днес следва простото правило, което баща й и казва, когато е малка: "Всяко нещо с времето си!". Фраза, която тя си припомня във всички моменти, в които много иска нещо да й се случи, а то не се, с ясното съзнание, че животът добре си знае работата и, докато не си готов да получиш, това което мислиш, че заслужаваш с отворено сърце и съзнание, няма как то да стане.



Забърква кулинарни шедьоври за успокоение, вярна е на сутрешната йога и чаша чай, не чува мислите си без музика, задушава се, ако не пътува и винаги е на една ръка разстояние от приключенията, които й предстоят. А в днешното, тя откровено отговаря на нашите 3+3 въпроса към едно много градско момиче:

V.S. Кое е най-якото нещо, което си си купувала някога?
Д:
Най-якото нещо, което имам не съм си го купила, а спечелила – имам щастието да имам до себе си много верни приятели, здраво и обичащо семейство.

Но пък, ако говорим чисто по женски за шопинг (много мразя да ходя по магазини между другото), миналата седмица си купих най-якия сноуборд, който съм убедена, че е правен за мен! Бях помолила един приятел да го издирва и, когато отидох в магазина, за да го взема, той ме гледаше така, сякаш между нас се случи любов от пръв поглед. Истински космос! Нямам търпение да завали сняг отново, ама хубаво.

V.S. Какво ще сложиш в куфара си, ако трябва да заминеш веднага?
Д:
Веднага? Откъде този късмет? Aко някой ми го каже, тръгвам без куфар. В мен винаги нося най-необходимото – телефон, като продължение на ръката ми, айпод, че без музика съм изгубена, лична карта и VISA електрон. Все пак, ако се стигне до куфар, поне час стоя пред гардероба и... се гледаме. Накрая винаги взимам любимите дрехи и комбинации, които съм носила напоследък.

V.S. Кое беше последното нещо, което си помисли преди да заспиш снощи?
Д:
Колко хубав ден имах. За добро или лошо обаче, не спирам да мисля дори, когато спя, така че разсъжденията за отминалия, настоящия и утрешен ден не спират. Обикновено, докато заспивам мисля какво да си облека и какво имам да свърша, като се успокоявам и настройвам вътрешно затова, което ми предстои.



V.S. Има ли място в София, което обичаш повече от другите?
Д:
Да, има – вкъщи. Най- цветното, спокойно и позитивно място в София. Е, много ми е любим и покрива на кафе „Архивите“, както и офисът ни, който е над YALTA. Очевидно, обичам да стоя високо, високо …. в облаците. Често се отнасям там, добре че съм рогата зодия и стоя с едно копитце винаги на земята.

V.S. Как си представяш града ни след 10 години?
Д:
Представям си го по-цветен и зелен, подреден и чист; с по-богат културен календар с повече смислени събития, повече фестивали и концерти. С повече усмихнати лица. Ще ми се да се окажа права. Не, след 10 години, а някой ден, за да звучи по-реалистично.

V.S. А какво си тананикаш напоследък, докато се разхождаш по софийските улици?
Д:
Оооо какво ли не, саундтракът винаги е различен и зависи от времето навън и настроението, в което съм. Или пък вманиачаването ми в някоя банда, артист или просто песен, която съм пуснала на replay с дни. Напоследък това са Chet Faker, FKA twigs, BANKS, Bo Saris, Ed Sheeran, Еlla Eyre…и разнообразявам с работнА, нАучна цел с TIGA, Ferry Corsten, Thomas Gold, Nicole Moudaber, Sara Brightman и саунтрака на Lord of the rings. 



Виж детайлите в облеклото на днешната ни градска героиня в Sofia Street Style >>>
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 11 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.