Следва

Men's exhibit: Мъже със стил – Фарел Уилямс

Кейт Мидълтън с подчертано различен имидж. Нов стилист, може би?

В съвсем последно време, всъщност няколко месеца, прави впечатление, че херцогинята на...

Други преди 9 години

В съвсем последно време, всъщност няколко месеца, прави впечатление, че херцогинята на Кеймбридж леко измени стила си, смеем да твърдим - на добре, и се оказа, че за това си има причина, далеч не случайна. И с конкретно име - Наташа Арчър.

Напоследък херцогинята на Кеймбридж не престава да радва с по-свежи и младежки тоалети, отколкото бяхме свикнали. Примери са нежно небесносинята рокля от Jenny Packham или черната полупрозрачна Temperley London, и не само те. Както се разбра, след като колеги от Острова разкриха, причината за тези промени е новият стилист на съпругата на Уилям. От няколко месеца насам за модния образ на Кейт се грижи 27-годишната й приятелка и съгражданка Наташа Арчър.


Кейт Мидълтън и Наташа Арчър

Основната задача на новия член от екипа на херцогинята е да направи образа на Кейт по-младежки. Предишният стилист, за да сме точни, се бе поувлякъл в опитите си да превърне Катрин в икона на стила, като дори предложи на високопоставената дама няколко доста рискови аутфита, в които иначе едва 32-годишната благородна лейди приличаше на баба.



Видимо на Кейт й се иска да се облича повече в съответствие с възрастта си. Надяваме се, че тепърва ни очакват страхотни появи на госпожата в рокли в нежни оттенъци, които й отиват и я карат да грее, а Наташа ще има късмета и търпението да се приспособи, в буквалния смисъл, към двора.





More Други