Следва

Fashion Days празнува рожден ден с твоите #hiFIVE моменти

Men’s exhibit: Клубът на брадата – шампионите за 2014 година

Символ на мъжественост или просто заразителна тенденция, може би и двете, но в едно сме сигурни, брадата изживява истински звезден период от няколко години насам и няма никакво намерение да се оттегля...

All fashion преди 9 години

Символ на мъжественост или просто заразителна тенденция, може би и двете, но в едно сме сигурни, брадата изживява истински звезден период от няколко години насам и няма никакво намерение да се оттегля.

Доказва го и ежегодния Световен шампионат на брадите и мустаците, който се проведе през изминалия уикенд в Портленд, възхвалявайки почти скулптурната изящност на мъжките facial „фризури”.

Събитието събра горди притежатели на повече от впечатляващи бради и мустаци, закачливо намигващи към аристократичното минало и грабващи инспирации от емблематичните силуети на Салвадор Дали, Айнщайн и Наполеон.

Показваме ви тазгодишните шампиони, надвили стотици явили се кандидати от цялото земно кълбо, учтиво споделени от любимото ни издание Another Magazine.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 23 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.