Следва

Throwback Thursday: Vertige du glamour

Fashion Days празнува рожден ден с твоите #hiFIVE моменти

Fashion Days празнува рожден ден с твоите #hiFIVE моменти

All fashion преди 9 години

FashionDays, модна дестинация номер едно в Централна и Източна Европа, има рожден ден през ноември и кани всички нас, верните й фенове, да отпразнуваме заедно с нея изминалите 5 много успешни и стилистично издържани години.

По-силна и уверена, любимата точка на градски хора и фешънисти, желаещи бързо да материализират модните си прищявки, тя примамва с повече от атрактивни награди, тези които искат да станат част от Голямото събитие.

Замислено, като вълнуващо изживяване, което не е за изпускане, то ще събере хиляди красиви емоции в едно, обединени от обща идея и кауза, накратко наречена #hiFIVE, в която всеки ще може бързо и лесно да се включи.

За да си и ти гост на празника, снимай и сподели своите любими #hiFIVE моменти, а именно всички онези специални мигове, когато се чувстваш страхотно, щастлив си, вълнуваш се, споделяш любовта си или просто си оригинален и интерпретираш жеста #hiFIVE по свой собствен начин и ги изпрати на [email protected].

Малко по-късно, твоят #hiFIVE поздрав ще бъде качен на специалната онлайн платформа на FashionDays, където измежду всички кадри от България, Чехия, Унгария, Румъния, Полша, Словакия и Словения, именно той може да се окаже сред наградените 10, които ще бъдат излъчени от всяка страна. Но това не е всичко: когато броят на качените снимки достигне 10 000, всички участници ще бъдат наградени за своите любими #hiFIVE моменти.

Към кампанията се присъединиха и някои от най-обичаните звезди, които ще споделят своите #hiFIVE моменти, участвайки в специално предизвикателство. Любимата ТВ водеща Никол Станкулова, най-добрата ни сноубордистка Сани Жекова и актьорът Юлиан Вергов се състезават за титлата най-добър #hiFIVE специалист на България. Всяка седмица те ще изпълняват специална мисия, от която ще качват видео и снимки на Facebook страницата на FashionDays. Този от тях, чиито видеа събере най-много лайкове в края на кампанията, печели и състезанието. Останалите двама ще имат задача – да разнесат лично няколко пратки на Fashion Days до вратата на клиентите!

“За нас празникът е наистина много голям и искаме да направим всички хора част от него. След пет години усилена работа, днес сме горди с постигнатото и знаем, че сме тук благодарение на нашите клиенти, нашите партньори и нашия екип. Техните истории са част от нашата история, техните #hiFIVE моменти създават нашия #hiFIVE празник. Така че искаме да поканим всички да участват и да се забавляват с нас.” - споделя Евгения Маркова, Маркетинг директор на Fashion Days.

Кампанията ще продължи до 2 декември 2014 г.

 

 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.