Следва

Венета Райкова съди Евгени Минчев

Потвърдено! Джъстин Тимбърлейк ще става татко

Този красавец вече съвсем е загубена кауза, след като вчера официално стана ясно, че неговата съпруга, прекрасната, но не колкото него, Джесика Бийл, е бременна...

People of art преди 9 години

Този красавец вече съвсем е загубена кауза, след като вчера официално стана ясно, че неговата съпруга, прекрасната, но не колкото него, Джесика Бийл, е бременна. Новината беше съобщена от "Контактмюзик" и, разбира се, потвърдена от близък до двойката източник.

"Джесика и Джъстин са много радостни. Те искат бебето им да е щастливо", каза той в изявление за медиите, които сякаш съвсем не бяха изненадани от този факт.

Новината за предстоящото раждане на бебето на двойката може би не е нищо учудващо, тъй като през август бе оповестено, че Джесика и Джъстин се опитват да се сдобият с дете. "Джесика от няколко месеца се опитваше да зачене и каза на Джъстин, че ще се консултира с експерт по плодовитостта", поясни тогава източникът.

След което, подозренията за бъдещия наследник на Тимбърлейк бяха изострени с фотоси от разходка на Джесика Бийл, които показваха под белия й топ все още малко, но започнало да се офермя коремче.



Джъстин и Джесика са семейство от 2012 година, само преди няколко месеца американските таблоиди ги "разведоха", след появата на кадри, на които сладкогласният певец е сгащен в страстните обятия на момиче от балета. Явно обаче, Джесика е решила да даде втори шанс на любовта и да задълбочи връзката им още повече, като забременее. Може пък и да й се получи.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра