Следва

Стартира 7-мото международно триенале на графичните изкуства

Венета Райкова съди Евгени Минчев

Венета Райкова съди Евгени Минчев

People of art преди 9 години

 "Подала съм жалба, на която е даден ход. След като му прочетох интервюто, нямах друг избор да защитя честта си и името си", обясни блондинката.

Най-вероятно става дума за интервюто, в което Минчев обяснява как лично изритал Вената от свое парти, понеже дошла непоканена и искала интервю от един от приятелите му, участници в конкурс за мъжка красота, пише Флагман.

"Изхвърлих я на улицата, но тя не се разсърди, а пак идваше нахално непоканена на партитата ми, а после ме помоли да задвижа мои връзки, за да не изгуби парите си, вложени в апартамент, чието строителство беше зациклило. Помогнах й", обясни паркетният лъв.

В интервюта има и няколко сочни епитета по повод водещата. Според слухове сега тя иска от зовящия се "пиар на звездите" 50 хиляди лева обезщетение за обида, пише pik.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра