Следва

In the mood for music: Lykke Li - Gunshot

От човек до восъчна фигура с ботокс - трансформацията на Донатела Версаче

Нейните дрехи може и да имат хиляди почитатели, но едва ли ще се намери и един, който да симпатизира на външността й, такава каквато е днес тя.

People of art преди 9 години

Нейните дрехи може и да имат хиляди почитатели, но едва ли ще се намери и един, който да симпатизира на външността й, такава каквато е днес тя.

Донатела Версаче, съвсем приветлива блондинка с естествено плътни устни и гладка кожа преди 20-тина години, днес е обезобразила себе си до степен, в която и покойният й брат не би я познал.

Преди 2 седмици, 59-годишната модна дизайнерка бе щракната след поредната катастрофална корекция на лицето си (снимката горе) и влезе в жълтите хроники с множеството предположения какво точно си е направила този път. "Кожата й е много лъскава, което е ясен знак, за наличието на много ботокс по лицето й, освен това е използвала лазерен пилинг, за да я направи още по гладка.", споделя предположенията си д-р д-р Амер Хан. "Мисля, че има и загуба на костна маса в долната челюст, така че там може би е поставен имплант."

На снимки от 1993 г., когато Донатела е на 37 години и е родила двете си деца, тя има леки бръчки около oчите. През 1997 г., три месеца след като брат й е застрелян пред дома си в Маями, тя се появява на наградите за мода на VH1 свежа и с много по-млад вид от 42-те си години. Тогава тя демонстрира самочувствие като новия шеф на модната империя „Версаче“, а медиите я описват не само като красива, но и като умна.

Някъде тогава, тя разваля добрия тон с външността си и с идването на новия век ляга многократно под хирургическия нож, за да задоволи всички свои бюти капризи. Това обаче, не се случва. Сполетява я точно обратното на това, което тя иска да постигне. Лицето й все повече запова да издава продължителното използване на филъри, лифтинг на шията и ботокс и вместо в красива икона, с всеки изминал ден, тя се превръща във все по-успешно  рекламно лице на лошата страна на разкрасителната хирургия. 

Версаче все още управлява бизнеса си добре, начело е на модната империя, завещана от брат й, но, за съжаление, само това са позитивите, които могат да бъдат чути за нея в медиите. Всички останали коментари са отправени към начина, по който изглежда, а той е наистина... ужасяващ и едва ли има нужда да питаме, дали ти харесва.

Виж още това-онова за пластичната хирургия >>>





More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра