Следва

Уроците на любовта: Туиги

Go get them 3! в новата игра на Deichmann и ViewSofia

Есента вече здраво е прегърнала, обгърнала и целунала в топли земни тонове настроението и гардеробите ни...

All fashion преди 9 години

Есента вече здраво е прегърнала, обгърнала и целунала в топли земни тонове настроението и гардеробите ни. Модното обновяване на визиите тече с пълна сила в червено, изумрудено, кадифе и топло карамелено. Несъмнено, най-голямо шопинг удоволствие ни носи новият чифт обувки и затова ние, екипът на View Sofia съвместно с Deichmann, имаме удоволствието да ти представим новата ни страхотна игра, посветена, разбира се, на вече споменатото по-горе дамско удоволствие.

Освен много награди, ще имаш и възможността да надникнеш в личния стил на 5 от нашите редактори, които в продължение на 5 седмици ще разказват и показват своите предпочитания, особености и обсесии, а ти ще можеш да гласуваш за любимата си визия, от петте, на които са се спрели те. Всяка седмица, измежду гласувалите, ще теглим по едно печелившо име, което ще получи ваучер за чифт красиви, удобни есенни обувки от Deichmann. За да участваш само трябва да гласуваш в нашата анкета, след което да оставиш името си в коментарната форма по-долу и най-накрая да стискаш палци за късмет. 

Виж пълните условия за участие в играта тук >>>

ПЛАМЕНА

Водя начин на живот, при който често се налага динамиката, музиката и усмивките да ме придружават ежедневно. Целият ми гардероб се състои от ценни за мен обувки, дрехи и аксесоари, които до един побират част от тази емоции и настроения.

Когато подбирам визията си за деня, се стремя да не изневерявам на себе си и личния стил, независимо от това, че ревностно следя тенденциите. Пазарувам основно basic елементи в неутралната гама, а за обувките се доверявам, разбира се, на черното и от време на време на топлото кафяво.

Любим за мен чифт са тези ботуши, които независимо от равната си подметка, стоят елегантно и свободно се съчетават в безброй комбинации, без да стоят натрапчиво.



Когато спонтанността и веселото настроение ме обземат напълно, наред с кръжащата лежерност, залагам на удобните пухкави кецове, в съчетание с нещо обемно. Любим елемент от есенно-зимните колекции ми е midi полата. Тя ми осигурява нужните дози женственост и разнообразие, но без да отнема от свободата ми на движение и спортния дух.



Когато става въпрос за обувки на ток, трябва да си призная, че класическите стилето ме отегчават прекалено много и няма начин да прибягна до тях. Когато обаче поводът налага подобна обувка, избирам грубовати боти, с леко рок звучене, задължително в черно и задължително в кожа. Съчетавам ги с минималистични елементи и chunky бижута.



В редките случаи, когато излизам от неутралната гама, то това е заради червения цвят. Разбира се, използвам го само като акцент - чорапогащи, риза, или чанта. Съчетавам го и по възможно най-небрежния начин - като например с кафяви, непретенциозни biker boots и риза, завързана през кръста.



Друг чифт любими обувки, на които често се доверявам, са тези боти с неостаряващ дизайн и андрогенно внушение, които пазя само и единствено за свободното си време. Обожавам разходките в планината, адреналина от непознатото и всички тези безгрижни уикенди сред природата с приятели, когато съм в постоянно движение.

Анкета

Deichmann пита: Кой чифт от обувките на Пламена би искал да имаш?

More All fashion