Следва

Как го прави тя: Жизел Бюндхен и нейните тайни за красота

Премиера за Premier by Dead Sea. Новият лидер на натурална козметика от Мъртво море за първи път в България

Мъртво море е едно от природните чудеса на света. Сформирано в продължение на милиони години в...

Hair преди 9 години

Мъртво море е едно от природните чудеса на света. Сформирано в продължение на милиони години в най-ниската точка на земята -1378 фута под морското равнище-това уникално географско явление често се представя като най-големият природен СПА център в света.

Днес, това богато на минерали море (26 минерала, които са особено ценни за запазване на влагата на кожата) в средата на африканския разлом е световно известeн природен здравен спа център и е на първо място в предлагането на грижа за кожата. Благодарение на много високото съдържание на сол, минерали и природни елементи, е било известно в продължение на хиляди години с неговите терапевтични и лечебни сили.

Premier Dead Sea лаборатории се възползват от този уникален природен източник и го използват за производството на най-високо ниво съвършена грижа за кожата. Използвайки богатството в състава на Мъртво море - магнезий, калций, силиций, натрий, калий, и високотехнологични научни процеси, козметичните продукти на Premier са най-доброто постижение.



Философията на Dead Sea Premier свързва заедно два елемента: славната мъдрост на природата и напреднали научни технологии. Premier взима натурални растителни екстракти и минерали от Мъртво море и чрез използване на патентованата и най-модерна технология, прави луксозна, ефективна грижа за кожата, която далеч надхвърля най-добрата ви представа за красива кожа.

От древни времена, милиони хора са стигали до района на Мъртво море, за да се насладят на изцелението, разкрасяващи и подмладяващи сили на Мъртво море. Днес, Premier Dead Sea носи ползите от Мъртво море до вашата врата.

Открийте мъдростта на природата на новооткрития щанд за натурална козметика Premier Dead Sea, в Paradise Center, София.



Повече, отколкото може да си представите.


 

More from View Sofia

More Hair