Следва

Дизайн за вдъхновение: Топла прегръдка

Sofia Ring Mall – най-новият любимец на града

С тази вълнуваща вечер Sofia Ring Mall отгърна нова и неустоимо кокетна страница и застана на челно място в сърцата ни като най-голямата шопинг дестинация в Югоизточна Европа...

All About Life преди 9 години

Всичко започна преди точно три години, когато IKEA се приземи на родна земя. И открихме колко забавно и лесно е да обзаведеш своята крепост с любов. Новата страница на тази приказка се написа на 5 ноември с пищна гонитба на фойерверки и звън на шампанско.

Sofia Ring Mall отвори врати на една ръка разстояние от интериорното богатство на скандинавския бранд, а креативният им отбор обособява пространството, от което столицата се нуждаеше. Пъстра фешън палитра, свят на чудесата за малки и пораснали, вълшебни разходки в света на седмото изкуство и пълноценен отдих в прегръдките на планината. Това разточителство от задоволени потребности, разполагащо се на 105 000 кв.м, е новият градски тандем, без който не можем, благодарение на инвеститорите Fourlis Group и Danaos Group от страна на южната ни съседка Гърция.





Началото на гала вечерта ни разходи из потайните местенца и всички дългоочаквани шопинг дестинации, а след това ни покани в задушевната атмосфера на коктейлна вечер под изящните звуци на класически квинтет „Орфеус”.
Преди да започенем с обратното броене, от сцената ни приветства добре познатото екранно дуо Димитър Рачков и Мария Игнатова, които покачиха градуса на настроението ни. Запознаха ни и с „виновниците”, стоящи зад бляскавото откриване на сезона.




*Джон Кустас и Василис Фурлис

Първата благодарствена реч дойде от единия от двамата инвеститори на проекта– Джон Кустас, последван от своя съмишленик Василис Фурлис. Почти в един глас споделиха радостта и удовлетворението от постигнатия успех, съвместно с Йоанис Янакис и Йоанис Колицис, изпълнителни директори на компанията, изграждаща Sofia Ring Mall, Цветелина Ганчева ,„Главболгарстрой”, строителната фирма, осъществила този проект и всички други, дали своя принос Sofia Ring Mall да предложи едно чисто ново шопинг изживяване.



И не на последно място, Ернесто Клингенберг, на когото дължим изяществото и иновативността на тази архитектура, ни сподели частица от своето вдъхновение, в което се преплитат светлина и пространство.
«Посоката на работата ми цели да обвърже интериора с екстериора, като съчетае модерната архитектура с околната среда в хармонична връзка», ни разказва спечелилият първа награда за търговски и архитектуран проект на 2013 година главен архитект.



Сред уважаваните гости на събитието се откроиха Силва Зурлева, шеф на Съвета на директорите на Нова Телевизия, проф. Любомир Стойков, бившият министър-председател Пламен Орешарски, председателят на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов, който е дал зелена светлина за стартирането на проекта, и още много известни лица от столичния елит.









Официалното откриване се ознаменува от впечатляващ светлинен спектакъл, сблъскващ зрелищни фойерверки и пищно огнено шоу.



През останалата част от вечерта гостите се насладиха на изящество от акробатични номера, съвършения танц в лицето на атрактивни гимнастички  и зареждащия вокал на Любо Киров.



С тази вълнуваща вечер Sofia Ring Mall отгърна нова и неустоимо кокетна страница и застана на челно място в сърцата ни като най-голямата шопинг дестинация в Югоизточна Европа.

More from View Sofia

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.