Следва

Карли Клос за L’Oreal, защото го заслужава

Как го прави тя: Жизел Бюндхен и нейните тайни за красота

Mайка, супермодел, бизнес дама, милиардер, истинска свръх жена, Жизел Бюндхен...

Celebrity beauty преди 9 години

Mайка, супермодел, бизнес дама, милиардер, истинска свръх жена, Жизел Бюндхен.
Не можем да се сетим за друга личност с подобно влияние и богатство, която едновременно да изглежда като амазонка с божествени форми и да е почитана като национален герой в родината си. Да е украсявала кориците на всички възможни модни списания, да е участвала във всички възможни рекламни кампании и, въпреки че не е от подчертано хамелеонския вид, именно онзи вид модели, които умеят невъобразимо да се променят от кадър до кадър и от сесия до сесия, пак да е най-търсената и високоплатена.

Силна, загадъчна, безкомпромисна, земна, но част и от свят на чувствена женственост, горда притежателка на естествената си хубост, Жизел определено има какво да ни каже за красотата и нейните тейни. И когато го прави, ние слушаме добре и си водим записки, защото определено има какво да научим от нея...

 

Грижата ми за лицето... започва винаги с почистваща розова пяна Lancôme.

Когато се гримирам... задължително си слагам черна спирала на горните и долните мигли, защото имам малки очи, които увеличавам визуално със нея, както и гланц за устни.

Моят малък трик с грима... се състои в това, че когато нося опушен грим си слагам малко златист молив във вътрешната част на очите.

За косата си...
не правя почти нищо, всъщност. Просто я мия и я оставям да изсъхне, дори нямам четка. В моята работа постоянно някой ми сресва косата и последното нещо, което искам е в свободното си време е и аз да се занимавам с това.



В несесера ми винаги има... Дезодорант, четка за зъби, паста за зъби, конец за зъби.

За да изглеждам добре... смятам, че не трябва да разчитам само на невероятната козметика, която предлага пазара, но и на това, с което се храня. Например, аз от десет години не пия газирани напитки и вярвам, че това е сред причините, за да изглеждам по този начин.

В ежедневното ми меню... присъства всичко. Не се лишавам от нищо и хапвам, каквото ми се яде, но без да прекалявам с порциите.

Спортувам... предимно навън, обожавам волейбол.

Не обичам... да си губя времето, никога не гледам телевизия, например.



Перфектното бельо... за мен е от дантела, смятам че е много секси.

Моят трик за перфектна снима... е в светлината. Винаги търся светлина, защото тя придава красота на чертите. 

Притеснявам се, когато... трябва да изляза на подиума, без значение колко шоута имам зад гърба си. Този адреналин ме кара да обичам професията си, а това, смятам, е сред най-важните фактори, за да си успешен.



Ако още не сте опитали формулата
Brilliant look коса и кожа, съветваме ви да го направите. Причините? Лесно постижимите бюти резултати, в допълнение към грижата, споделена ни от Жизел Бюндхен, или пък самостоятелно, за сияйна и млада кожа, здрави нокти, превъзходна коса.


More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя