Следва

"Пустинен призрак" - новият аромат на Byredo Parfums е факт

Карли Клос за L’Oreal, защото го заслужава

Ангелчето на Victoria Secret, Карли Клос е най-новото красиво допълнение на козметичната марка L’Orеal, което ще се присъедини към супер моделите Наташа Поли, Барбара Палвин и Лара Стоун...

Celebrity beauty преди 9 години

Ангелчето на Victoria Secret Карли Клос е най-новото красиво попълнение на козметичната марка L’Orеal, което ще се присъедини към супер моделите Наташа Поли, Барбара Палвин и Лара Стоун

Френският козметичен гигант се е спрял на американската прелест заради „феноменалната походка, уникалната свежест и невероятната енергия”, споделя говорителят на марката. Карли определено е перфектната комбинация между елегантност и модерност, интелигентност и упорита работа, а целта на L'Oréal Paris е именно да вдъхнови жените да бъдат такива, да извадят на показ най-доброто от своя потенциал.

Изглежда Карли е също толкова развълнувана за новата си роля и споделя зад кулисите на видеото за марката следното: "През целия си живот съм чакала да кажа репликата „Защото го заслужавате!” Тази реплика е паметна, има я още от преди да се родя. Винаги съм смятала, че трябва да си уверен в себе си. Всичко може да се случи, ако наистина работиш за него. Никога не се отказвай. Това за мен е същината на това, което прави L'Oréal Paris. Ето защо съм толкова горда да се присъединя към този вдъхновяващ екип."



За първи път засякохме Карли на модните радари през 2008 година в Teen Vogue и оттогава сме обсебени от нежната й кожа и безкрайни крака. През септември 2012 година, красавицата се появява на корицата на британския Vogue и това е началото на поредица от козметични реклами кампании, включително за Yves Saint Laurent и Christian Dior. По-рано тази година бе представена и като новото лице на Coco Noir от Chanel. Браво, момиче!

More from View Sofia

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя