Следва

Красиви холивудски мами помагат на други майки - вижте снимки от благотворителната вечер на Baby2Baby

Петъчна доза СЕКС: Брадли Купър - романтикът със слабост към жените

В този слънчев петък в мислите ни се прокрадва един мъж със слънце в косите и ледено сини...

Други преди 9 години

В този ноемврийски петък в мислите ни се прокрадва един мъж със слънце в косите и ледено сини очи. Да, мислим си за Брадли Купър, страшно чаровен, винаги уверен и неустоимо секси възседнал своите 39 години мъж, които определено му стоят страхотно.

Американският актьор, който освeн че е безкрайно талантлив и само за последните няколко години се сдоби с две номинации за "Оскар", и освен на палав поглед, пленителна усмивка и горещо тяло, е притежател на куп чудни блага.



Подочухме, че освен завидни актьорски умения, Брадли има такива и в кухнята, както и във всяка друга стая, за която можеш да се сетиш. Като за начало той може да сготви вкусна романтична вечеря, след което да ни изведе на запомняща се разходка с мотор, а за финал да ни поговори на френски, защото, оказва се, той владее перфектно езика на любовта.



Самият Купър признава, че е романтик по душа и дълбоко вярва в любовта. А що се отнася до отношението му към жените, то е повече от похвално. „Жените са източникът на енергия в живота ми. Например, аз винаги съм искал да участвам във военен или във филм за бейзбол, но само мисълта, че няма да има нито една жена на снимачната площадка за шест месеца, изпарява всички подобни желания от главата ми. Не знам дали това е животинско или какво, но мъжете стават като пауни с вдигнати пера, когато жените са наоколо. ”

Ние също полудяваме като те гледаме, Брадли, така че чувствата за напълно взаимни.

Поздрави oт твоите кокошчици!















More Други