Следва

Турска тортилова лазаня

МЕРЦ специал става на 50 и ти подарява красота. Виж как...

МЕРЦ специал става на 50 и ти подарява красота. Виж как...

All About Life преди 9 години

Какво всъщност е красотата и как да я запазим? Може би все пак има шанс да вземем контрола й в наши ръце и да кажем голямо „да” на естествената такава.

Полагаме безкрайно много грижи за външния си вид, стремим се да постигнем определено излъчване. Но, не е ли красотата всъщност точно индивидуалността? Не е ли красотата, точно състоянието, в което външността разкрива вътрешната ни хубост? Е! От Merz вярват точно в това!

Те знаят, че сияйната кожа, блестящата коса и здравите нокти всъщност са отражение на доброто вътрешно състояние. Наясно са, че има лесен начин за постигане на този така желан баланс, който да даде този уникален блясък и са го нарекли Merz Spezial драже.

Това е хранителна добавка, специално създадена за теб, за да те дари със свежа кожа, копринена коса и здрави нокти. Тя съдържа уникална комбинация от витамини, микронутриенти и соев протеин, които да ти доставят необходимите вещества, за да го постигнеш, освен това допринасят за добро физическо състояние. Всички състави на Merz Spezial са в точно правилните пропорции, поддържайки естествените биологични процеси и с точно две дражета на ден си осигуряваш пълната грижа за красотата по безкрайно лесен начин.

Свежа и здрава кожа - Витамин C помага на кожата ти да се запази здрава и еластична, и я предпазва от увреждането от околната среда. Витамин Е, В2 и цинк също носят необходимата защита, а витамин E задържа влагата в нея.

Силна и блестяща косацистеин, метионин и L-цистин, са градивни елементи, необходими за красивата и здрава коса. Витамин В6 помага да се включат тези градивни елементи в косата ти, а цинкът е от съществено значение за здравето й и предпазва от косопад.

Красиви и твърди нокти – цистеин, метионин и L-цистин отново са градивните елементи на ноктите. Цинкът помага развитието на ноктите и им дава сила, Желязото също е важен компонент, който ги прави силни и здрави, а биотинът увеличава растежа.

По случай 50-годишния си юбилей Merz стартираха кампанията „Аз съм специална” целяща да открие и дефинира истинската красота, която прекрачва отвъд стереотипите, етносите или географията, акцентирайки върху малките детайли, които правят всяка жена специална. Кампанията предизвика огромен успех и в нея се включиха над 700 красиви български жени, от които бяха избрани 15 финалистки. (можеш да ги видиш тук)

По случай 50-годишният юбилей на Merz, ние пък ти подаряваме 5 подаръчни комплектa Merz Spezial, съставени от опаковка Мерц Специал, закачалка за чанта Мерц Специал и часовник Мерц Специал.  А условието, което трябва да изпълниш е съвсем, съвсем лесно.



Отговорете ни до 17 ноември, каква е тайната на Мерц Специал Драже?

Отговорите си изпращайте на [email protected], придружени от двете ви имена и, разбира се, стискайте палци да сте сред петимата избрани, за които красотата ще добие друго измерение.

Успех!


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More from View Sofia

More All About Life