Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Седмичен ХОРОСКОП - 10.11 – 16.11

Относителното затишие в биосферата приключи. Слънцето и Венера формално все още се намират в съвпад и тази седмица, от понеделник до петък, ще формират напрегнат аспект (90 градуса) с Юпитер...

Astro преди 9 години

Относителното затишие в биосферата приключи. Слънцето и Венера формално все още се намират в съвпад и тази седмица, от понеделник до петък, ще формират напрегнат аспект (90 градуса) с Юпитер. А и Сатурн е вече близо до двойката (в четвъртък Венера съвпада с него в точен аспект) и можем да говорим за един силен и напрегнат период по времето на тази конфигурация.

Смисълът на това космическо послание е, че значимите преговори са под заплахата за конфликтно прекратяване. А техните участници започват да губят търпение, поради деструктивната позиция на една от страните, което може да доведе до радикални действия. От вторник до петък, масло в огъня ще налива и агресивният аспект на Марс с Уран и Плутон, активиращ описаната вече разрушителна комбинация между тези две планети. През този период, това означава, засилване на търканията във финансовите и териториалните конфликти, и възобновяване на взаимния икономически шантаж.

Приканването за спокойствие и сдържаност в настоящите трудни ситуации е нещо обичайно, затова е по-добре да направим предупреждение: този път неприятелските действия ще нанесат реални взаимни вреди на икономиката на конфликтните страни, независимо от техния икономически "превес" и авторитет. Струва ли си да се предприемат такива действия?

Благоприятен фон в биосферата ще се установи в неделя, позитивният аспект на Меркурий с Плутон ще изясни менталните заблуди и ще ни накара да потърсим практически начини за решаването на натрупаните проблеми.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Постигане на мъдрост!


Предстои ти една много интересна седмица. Пред теб се отворят нови хоризонти и възможности. Това е период на нови открития и познания, постигане на мъдрост. По това време, ще имаш възможността да разкриеш тайни, да се ориентираш и да разбереш как работи света. Добре ще се развиват всякакви отношения, тъй както лесно ще можеш да разбереш истинските замисли на човека, както и до какво ще доведе комуникацията ти с него. През тази седмица лесно ще прогнозираш събития и ще правиш планове.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Силни емоции!


Седмицата е благоприятна за теб и добра за всякакви начинания. В теб се събужда диктатора, което е добро за постигане на целите и за придвижването на собствените идеи.
Луната и Юпитер, които ще са в съвпад на 14-ти ноември, ще предизвикат в теб силни емоции, които трудно ще можеш да сдържаш. Все пак, ако искаш да се признаеш на някого в любов, не бързай. Първо се подготви, както следва - замисли реч, избери подходящото време и място. Срещата ще се проведе доста успешно в градския парк или уютен ресторант с добра кухня.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Слушай вътрешния си глас!


По време на напрегнатия аспект между Слънцето и Юпитер от 10-ти до 15-ти ноември, по-често се вслушвай в интуицията си. Тя ще ти помогне да избегнеш проблеми и напрегнати моменти в общуването със семейството и приятелите.

РАК 22.06 – 23.07

Дръж си езика зад зъбите!


Научи се да пазиш тайни, както за себе си, така и за другите, ако искаш през тази седмица всичко да е наред! Този период - не най-доброто време и за нови бизнес начинания. Започнатите проекти може да се забавят, объркат или да не вървят така, както ти се иска. През тези седем дни е по-добре да се заемеш със семейни дела или с уреждане на личния живот.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Промени!

Очакват те големи промени в личния живот. За съжаление, на този етап ще трябва да се отървеш от стари, ”ръждясали” отношения. Този процес може да бъде болезнен, но е необходим. Затварянето в себе си ще ти позволи да обърнеш внимание на вътрешния си свят. Желанието да не правиш нищо и да се заемеш с самоутешение ще бъде доста силно, но ако направиш малко усилие, може да извлечеш полза за себе си, ориентирайки се в настоящето, подхождайки съвсем различно към живота си.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Научи нещо ново!

Тази седмица е благоприятен момент за духовно развитие, или просто за приятно общуване с някой, който може да те научи на нещо ново. Ако в животът ти са се насъбрали емоционални проблеми, не се колебай да потърсиш помощ и съвет (разбира се, от този, на когото имаш доверие). Възможни са промени към по-добро във финансовия сектор. През този период ще имаш много повече сили да доведеш до край започнатото, както и за изпълнение на всичко планирано. Усилията ти ще бъдат оценени, което ще ти позволи да се придвижиш нагоре по кариерната стълбица.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Суета и празен шум!


Всичко е суета и угнетение на духа - както пише в старите книги. Събитията от тази седмица е невъзможно да бъдат описани по друг начин. Въпреки, че пред теб се отварят нови хоризонти, има накъде да се развиваш и стремиш, пътят към целта няма да се окаже толкова гладък и лек, както ще изглежда първоначално. Много дреболии, суетни, спорове и взаимно неразбиране, постоянно ще ти пречат да се движиш към заветната цел. За щастие ще можеш да държиш емоциите си под контрол, което ще ти позволи да не се вкиснеш в неподходящия момент.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Метаморфози!


През тази седмица в любовните ти отношения може да се случат удивителни метаморфози. Например, любовно чувство може изведнъж да премине в приятелско, а приятелска симпатия, обратното, може в действителност да се окаже голяма любов. Така че, от нищо не се изненадвай, само се старай да се държиш по такъв начин, че да не причиниш на някой дълбока емоционална болка!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Зачитай свободата на другия!

През този период ще се държиш с любимия човек твърде арогантно и дори ще се опиташ да го командваш, а това поведение едва ли ще му се хареса! Ако искаш между теб и твоя партньор всичко да бъде наред, уважавай неговите интереси и се вслушвай в неговото мнение. В противен случай има голяма опасност да останеш сам!

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Разчитай на разума си!

Още в началото на седмицата духовните сили ще те напуснат и единствения начин да продължиш да вършиш някаква дейност е да държиш емоциите си под контрол или напълно да ги игнорираш и да действаш единствено по влияние на разума. Ако житейските трудности и проблеми от различно естество се окажат по-силни от здравия ти разум, в този случай не е лошо да потърсиш помощ (най-вече под формата на съвет) от близък човек. Краят на седмицата е благоприятен за духовни търсения и прозрения, както и за натрупване на опит.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Влез в обувките на другия!

Напрежението между Слънцето и Юпитер от 10-ти до 14-ти ще създаде затруднения в установяването на хармонични отношения в семейството. Не бързай да изясняваш кой е прав и кой е крив. Опитай се да се поставиш на мястото на другия и да разбереш мотивите на неговите действия. Не налагай своето мнение и уважавай възгледите на другите, така сериозните конфликт ще могат да бъдат избегнати.

РИБИ 20.02 – 20.03

Адекватна преценка!


През тази седмица начинът ти на действие може да те доведе до задънена улица. Опитвайки се да седиш на два стола, захващайки се с противоположни работи или стремейки се да успееш в различни сфери (а понякога напълно противоположни), няма да постигнеш резултатите, които си очаквал. И въпреки че през първата половина на седмицата, може да си доста активен, все пак ще трябва по-ясно да определиш своите желания и да действаш последователно (да се откажеш от нещо доброволно), в противен случай ситуацията може да излезе извън контрол, което ще доведе до крах на всичко замислено.

More Astro