Следва

Нежно розови с ресни

FASHION STARTER: "It" момичетата и смелият им стил

It girl е термин за младо, красиво и стилно момиче, често попадащо в полезрението на...

All fashion преди 9 години

"It girl" е термин за младо, красиво и стилно момиче, често попадащо в полезрението на медиите и предизвикващо бурен интерес към себе си, независимо дали това включва показване на личностни качества.

Лесно я разпознаваме: тя е любимка на street style фотографите, присъства във всяка една модна класация, а чаровната й усмивка краси страниците на всяка медия. Всеки иска да се снима с нея, или ако има смелостта да си признае - да бъде нея.

Нека ви я опишем: закачливата й усмивка наднича от корицата на списанието, което току що сте си купили, сияйната й кожа блести от младост и здраве, косата й е нежно разпиляна от вятъра, а звънкият й смях кара околните да замлъкнат в захлас. А относно стила на It момичето, казаното никога не е достатъчно. Тя не случайно краде всеки кадър на фотографите и почитателите си с неповторимия си външен вид, който вдъхновява дори дизайнери и стилисти, със своята непринуденост, свежест и безстрашна воля за експерименти. Облечена е в дизайнерски одежди, които дори няма да се пуснат скоро по бутиците, а съчетанието между обувките, чантата и аксесоарите, предизвиква болезнени конвулсии от желание в стомаха.

Ако външната красота и достойният за подражание маниер на обличане, не са достатъчни, ще споменем и начина на живот, който води гореспоменатото момиче: името й присъства в списъка с гости на всяко едно парти - било то благотворително, модно, музикално или тайно такова; front row присъствията на всяко едно ревю, през всяка една от седмиците на модата, не са блян, а ежедневие, с едно единствено условие - обаятелното присъствие на момичето в комбинация със заразителната й усмивка.

На думи не е толкова трудно да пресъздадем образа й - нейната униформа включва само: естествена красота, чар, елегантен сексапил, непресъхващ кладенец от модни идеи, красиви дрехи и дизайнерска чанта. А днес, като извор на вдъхновение, подходящ за началото на седмицата, сме ви подготвили списък с 13-те най-изявени It girls за момента, както и малко подробности около шумния им живот.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.