Следва

Ути Бъчваров издава книга

Мерил Стрийп чуква 65 с пищна Холивудска премиера навръх Коледа

На 25 декември е официалната премиера на зрелищния мюзикъл „ В тъмната-тъмна гора”, чийто...

People of art преди 9 години

На 25 декември е официалната премиера на зрелищния мюзикъл "В тъмната-тъмна гора", чийто режисьор е шесткратният носител на наградата "Тони" Роб Маршъл.

Мюзикълът е версия на вече популярния едноименен Бродуейски хит от 80-те години на миналия век. Действието се развива в приказна, фантастична реалност, в която оживяват най-ярките образи от историите на Братя Грим. Лентата е първата екранизация по оригинален Бродуейски мюзикъл за компанията Disney. Тъй като проектът е събирал прах дълго по чекмеджетата на холивудските продуценти, реализацията му за Disney е въпрос на чест.



В ролите ще видим самия Джони Деп, като очарователния хитър котарак, и Емили Блънт в ролята на принцесата. Самата Мерил Стрийп ще се превъплати в изкусителната и коварна вещица.



Картината обещава да предложи истинско визуално пиршество за сетивата на изкушените от модата, защото художник е носителката на „Оскар” Колин Атууд, забъркана с филми като "Дневниците на една Гейша", "Алиса в страната на чудеста", "Голяма риба".

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра