Следва

Европейски награди на MTV или частен концерт на Ники Минаж?

Директно от PR-a: "Момичета се събличат по бански в центъра на София заради новия хит на Румънеца и Енчев „Виж т‘ва тяло“

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза...

People of art преди 9 години

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща и която сама по себе си заслужава внимание заради стилистичната, граматическата и/или съдържателната си "стойност". Автентични остават заглавията и съдържанията на прессъобщенията.

Надяваме се да сa ви толкова забавни, колкото и на нас.


Момичета се събличат по бански в центъра на София заради новия хит на Румънеца и Енчев „Виж т‘ва тяло“

Хитовият дует Румънеца и Енчев, който често провокира с песните си, този път би всички рекорди. Поводът е съвсем топлото парче „Виж т‘ва тяло“, което обещава да нагорещи дискотеките и клубовете. Заради „Виж т‘ва тяло“ секси момичета се съблякоха вчера по бански на пъпа на София, и то съвсем навън - сред свежия ноемврийски въздух. Истинската атракция бе по повод заснемането на видеото към новото парче, дело на хитовия режисьор Башмоушън!

„Виж т‘ва тяло“ ни връща към енергичния купонджийски заряд на вечния хит на хип-хоп дуета „Пипни ме тук“. Текстът е на Енчев, музиката и аранжиментът – на Румънеца, а женският вокал - на сексапилната певица Мариета. Песента е провокирана от факта, че напоследък външността ни се превръща в най-ценния капитал и сякаш в нея се инвестира най-много. „Вече не живеем в материални времена, а в телесни, плътта е новото злато“, описва действителността Енчев.

"Всеки сам си е медия, снима се , публикува се, лайква се и се коментира", допълва Румънеца. Въпреки това, Румънеца и Енчев нямат нищо против да потанцуват сред момичета с идеални форми в предстоящия видеоклип, за който очаквайте подробности съвсем скоро.
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра