Следва

Go get them 4! в новата игра на Deichmann и ViewSofia

Мос и Делевин презентираха коледни витрини в Париж

Кара Делевин и Кейт Мос бяха приятните фешън присъствия на откриването на...

All fashion преди 9 години

Кара Делевин и Кейт Мос бяха приятните фешън присъствия на откриването на Коледните витрини на парижкия универсален магазин Printemps - култовото за модните мъже и жени място в сърцето на любимия град.

Всяко година оформлението на витрините бива доверявано на по един от най-известните брандове, а имат задачата до го представят пред публика музите на въпросната модна къща.

Миналата година отговорната мисия бе възложена на Гуинет Полтроу, която презентира работата на Prada, а година по-рано с витрините се занимаха художниците на Dior, и звезда на откриването им тогава стана Марион Котийяр.

След тази интродукция, съвсем очевидно за мнозина е, че този път посетителите на Printemps ще имат удоволствието да се любуват на празничните фантазии, създадени от дизайнерите на Burberry, защото до безсъзнание известно е, че марката се представлява в дует именно от Делевин и Мос.



За представянето на новогодишните витрини, двата топ-модела избират хармонично съчетани един с друг тоалети: светло отгоре и тъмно отдолу плюс палто в тъмни оттенъци.

А самите витрини, както би трябвало да се очаква, са изпълнени съвсем по каноните на британския стил, и, естествено, в оформлението им има достатъчно място за карирания принт, бидейки най-разпознаваемият сред разпознаваемите символи на Burberry.























More All fashion