Следва

Men's Еxhibit: Sibling гостува на Victoria and Albert Museum

Go get them 4! в новата игра на Deichmann и ViewSofia

Есента вече здраво е прегърнала, обгърнала и целунала в топли земни...

All fashion преди 9 години

Есента вече здраво е прегърнала, обгърнала и целунала в топли земни тонове настроението и гардеробите ни. Модното обновяване на визиите тече с пълна сила в червено, изумрудено, кадифе и топло карамелено. Несъмнено, най-голямо шопинг удоволствие ни носи новият чифт обувки и затова ние, екипът на View Sofia съвместно с Deichmann, имаме удоволствието да ти представим новата ни страхотна игра, посветена, разбира се, на вече споменатото по-горе дамско удоволствие.

Освен много награди, ще имаш и възможността да надникнеш в личния стил на 5 от нашите редактори, които в продължение на 5 седмици ще разказват и показват своите предпочитания, особености и обсесии, а ти ще можеш да гласуваш за любимата си визия, от петте, на които са се спрели те. (виж избора на първия ни редактор тук, на втория тук, а на третия тук). Всяка седмица, измежду гласувалите, ще теглим по едно печелившо име, което ще получи ваучер за чифт красиви, удобни есенни обувки от Deichmann. За да участваш само трябва да гласуваш в нашата анкета, след което да оставиш името си в коментарната форма по-долу и най-накрая да стискаш палци за късмет.


Виж пълните условия за участие в играта тук >>>


МИРЕЛА


Моята есен е под знака на изящното черно и то буквално е превзело целият ми гардероб.

Да, може и да е твърде класическо, за някои даже предвидимо, но не можем да отречем специалните му способости да превръща всеки един аутфит в абсолютен тренд отличник.

Моното отново е в топ тенденциите за сезона, това е неуспорим факт, затова не ни остава друго, освен доверчиво да се гмурнем в необятния му катранен свят.

Разбира се, не пропуснах да допълня тъмния си ансамбъл с няколко съвсем новички придобивки, а, що се отнася до обувките, да си призная, мъничко се поувлякох, но всички знаем колко умолително могат те да гледат от равтовете на магазина.

Всъщност, намерих всичко необходимо в красивото и разнообразно семейство на Deichmann!



Абсолютно задължителен другар за зимните дни е високият кожен ботуш. Тези изящници са на перфектна височина, обслужваща всичките ми ежедневни работни пътешествия из града, имат си красива релефна обвивка и стилен детайл под формата на отбор каишки. С една дума - незаменими!



Второто ми попълнение притежава бунтарски характер и доза закачливост, любезно предоставени от куп грамадни катарами, дълъг цип точно на гърба и леко грубовата подметка.

Ще ги нося в компанията на oversize палто, кожена рокля и шантави чорапи за фънки настроение през зъзнещите дни.



Чифт класически официални изящници никога не са излишни, а тези велуренки притежават просто неустоим силует. А металните детайли, сгушени в основата на тока, внасят едва доловима, но доста облагородяваща нотка аристократизъм. Имат афинитет към перфектноскроените панталони и дългите кадифени блейзъри.



Кокетните оксфордки скоро ще отпътуват към дълбините на гардероба ми, но докато Негово Величество Слънцето е в добро настроение, ще ги водя на дълги разходки, театрални изживявания и интригуващи изложби. Артистичният им дух строи от всяко мъничко бодче, а спретнатият им силует не ме ограничава по никакъв начин и ги комбинирам с абсолютно всичко.

Последният ми, може би, есенен другар се цепи от колектива с апетитния си шоколадов нюанс, но е също толкова очарователен като събратята си. Мъничко момчешки, леко винтидж и наистина блестящ, той ще внесе доза неповторима британска артистичност в иначе монохромната ми визия в чест на зимното слънцестоене.

Анкета

Deichmann пита: Кой чифт от обувките на Мирела би искал да имаш?

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.