Следва

In the mood for music: Arctic Monkeys - Do I Wanna Know?

Европейски награди на MTV или частен концерт на Ники Минаж?

През изминалата вечер се проведоха Европейските музикални награди на MTV, които се състояха в Гласгоу, Шотландия, и които, бихме казали, се превърнаха в своебразен личен момент на Ники Минаж...

Сподели

През изминалата вечер се проведоха Европейските музикални награди на MTV, които се състояха в Гласгоу, Шотландия, и които, бихме казали, се превърнаха в своебразен личен момент на Ники Минаж. Хип хоп изпълнителката буквално открадна шоуто и не позволи на нито един друг изпълнител да изпъкне по време на церемонията. Ники се преоблече безброй пъти, а накрая дори се качи на сцената да попее и да прибере една от наградите. 

Ако това се случваше у нас, щяхме да имаме съмнения за шуробаджанащина, но понеже не е, сме склонни да вярваме, че това е просто реверанс на MTV към изпълнителката, която разчупи вузуално иначе недотам интересното шоу.Популярната британска група „One Direction“ се превърна в големия победител на вечерта, спечелвайки общо три награди: за най-добро поп изпълнение, за най-добро изпълнение на живо и за най-много фенове. Момчетата бях записали видеопослание, с което да приемат своята награда за най-много почитатели, но 21-годишният Зейн Малик не присъстваше на записа.

Сред отличените са още Бионсе, за „Най-добра песен с послание” за парчето си “Pretty Hurts”, Кейти Пери, която спечели награда за най-добра визия и видео за „Dark Horse” с Juicy J, като най-добър хип-хоп изпълнител пък бе отличена Ники Минаж. В категорията „Най-добър изпълнител” отличието грабна Джъстин Бийбър, а „Най-добра изпълнителка” е Ариана Гранде. Нейната песен „Problem”, която е с участието на Иги Азалия, беше отличена и като най-добрата тази година.


Сред останалите, които получиха статуетки са и:

Награда за глобална икона:
Ози Озбърн

Най-добър рок изпълнител/група:
Линкин Парк

Най-добра алтернативна група/изпълнител:
30 Seconds to Mars

 

Етикети

More Events

Задължителна изложба в Париж: Музеят Монмартър и жените сюрреалисти

Events преди 3 месеца

Музеят на Монмартър приветства жените авангардистки, оставили своя отпечатък върху сюрреалистичното движение от началото на 20 век, на които историята (често) забравя да отдаде почит. Изложбата ще продължи до 10 септември 2023 г.