Следва

In the mood for music: Arctic Monkeys - Do I Wanna Know?

Европейски награди на MTV или частен концерт на Ники Минаж?

През изминалата вечер се проведоха Европейските музикални награди на MTV, които се състояха в Гласгоу, Шотландия, и които, бихме казали, се превърнаха в своебразен личен момент на Ники Минаж...

Events преди 9 години

През изминалата вечер се проведоха Европейските музикални награди на MTV, които се състояха в Гласгоу, Шотландия, и които, бихме казали, се превърнаха в своебразен личен момент на Ники Минаж. Хип хоп изпълнителката буквално открадна шоуто и не позволи на нито един друг изпълнител да изпъкне по време на церемонията. Ники се преоблече безброй пъти, а накрая дори се качи на сцената да попее и да прибере една от наградите. 

Ако това се случваше у нас, щяхме да имаме съмнения за шуробаджанащина, но понеже не е, сме склонни да вярваме, че това е просто реверанс на MTV към изпълнителката, която разчупи вузуално иначе недотам интересното шоу.Популярната британска група „One Direction“ се превърна в големия победител на вечерта, спечелвайки общо три награди: за най-добро поп изпълнение, за най-добро изпълнение на живо и за най-много фенове. Момчетата бях записали видеопослание, с което да приемат своята награда за най-много почитатели, но 21-годишният Зейн Малик не присъстваше на записа.

Сред отличените са още Бионсе, за „Най-добра песен с послание” за парчето си “Pretty Hurts”, Кейти Пери, която спечели награда за най-добра визия и видео за „Dark Horse” с Juicy J, като най-добър хип-хоп изпълнител пък бе отличена Ники Минаж. В категорията „Най-добър изпълнител” отличието грабна Джъстин Бийбър, а „Най-добра изпълнителка” е Ариана Гранде. Нейната песен „Problem”, която е с участието на Иги Азалия, беше отличена и като най-добрата тази година.


Сред останалите, които получиха статуетки са и:

Награда за глобална икона:
Ози Озбърн

Най-добър рок изпълнител/група:
Линкин Парк

Най-добра алтернативна група/изпълнител:
30 Seconds to Mars

 

More Events

Вълнуващ 6-ти октомври за Театър „София“ - премиера на "Перфектни непознати"

Events преди 1 месец

След дълга подготовка и интензивен репетиционен процес, спектакълът „Перфектни непознати“ с режисьор Стайко Мурджев е готов да се срещне със своята публика. Театър „София“ гостува на сцената на „Сълза и смях“, където ще станем свидетели на това как един сценарий за филм може да се превърне в споделено живо събитие, да се преобрази в театрален спектакъл