Следва

Парти инфо - 28 - 29 Ноември

Мляко и шоколад в четвъртък вечер

„Дядо Джо разказва на малкия Чарли за собственика на фабриката — Уили Уонка, който съвсем сам измисля многобройни шоколадови...

Culture преди 15 години

„Дядо Джо разказва на малкия Чарли за собственика на фабриката — Уили Уонка, който съвсем сам измисля многобройни шоколадови десерти и фантастични изобретения (например сладолед, който не се топи, дъвка, която не губи аромата си и др…” – така започва историята на най-сладката фабрика. За да видим продължението, Totally Erected Events дава уникалния шанс в една нощ да се срещнеш с оживелите герои от неустоимата „Чарли и шоколадовата фабрика” в клуб „Маскара”. В зимната нощ на последния четвъртък от ноември водещ на млечно-шоколадовото парти, тип приказка, в която попадаш, е самият Уили Уонка”. Най-сладкото приключение – „Мляко и шоколад” ще бъде много предизвикателно и страшно забавно.

Шоколадовият вокал Майкъл Флейминг от Tri-O-five и "млечната" му партньорка Деси (Phuture Shok) ще открият бала на сладостите с декорация, от която може да опитвате, за да разбудите сетивата си. Герои на шоколадовото събитие са и танцьори в захарни одежди, които ще изкушават с цветни близалки. Част от вълшебството са неустоимо вкусните „100 грама сладки” и леко провокативното просеко „Арджео”.

И така – можеш да станеш част от сладкото парти в уреченото време на точното място.
Млечно-шоколадовите изкушения и симпатичните герои от света на шоколадовата фабрика ще те чакат на 27 ноември след 22 часа в клуб „Маскара”.

Прочети една сладка история за 15 лв. (включва напитка за добре дошли и тапас)

More from View Sofia

More Culture