Следва

Празничната колекция на Tory Burch

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Унгарската красавица Барбара Палвин се е опитала да предаде малко от своето обаяние на декемврийския брой на Vogue Portugal, но явното несъгласуване между идеите на стилиста и фотографа, е налице...

All fashion преди 9 години

"Опакованата" Барбара Палвин

Унгарската красавица Барбара Палвин
се е опитала да предаде малко от своето обаяние на декемврийския брой на Vogue Portugal, но явното несъгласуване между идеите на стилиста и фотографа, е налице. "Опакована" като за върла зима в палто с животински принт и огромна черна яка с косъм, 21-годишната красавица не само изглежда напрегната, но и не в най-добрата си форма, която, по принцип, я съпътства навсякъде. Избраните прическа и грим не подобряват ни най-малко създадените дотук скука и апатия: приглушеният грим подчертава още повече неестественото й изражение, а прическата, в комбинация с останалата част от идеята, я състарява видимо.

Празничната колекция на Tory Burch







Празничната колекция Tory Burch за предстоящите зимни партита е вече налице. Но, за жалост, очакваното разточително луксозно внушение липсва. Като цяло я определяме за скучна, постна и без грам празнично-дизайнерска нотка. На преден план излизат предвидимите принтове, италиански жакард и пуловери, лесно приложими във всяка една колекция, но нежелани и неподходящи за новогодишната нощ. Кадрите към визиите също не очароват с оригиналност, а навяват за семплия и аматьорски каталог на бранд от средната класа.

Виж цялата колекция ТУК>>>

Съмнителният свят на Ким






Въпреки че е напълно безплатно за сваляне и игра, приложението за смартфони „Ким Кардашиян: Холивуд” е спечелило $ 43,40 милиона, и, да бъдем точни, това е само за едно тримесечие. Как става така ли? В приложението се правят покупки, за да се продължи напред в играта, и милионите фенове си харчат и последните пари, за да бъдат Ким и да харчат не само виртуални пари.

Освен че очевидно се отразява зле на финансите, играта явно води до пристрастяване, а изобщо няма да коментираме съмнителните ценности, които уж възпитава. Момиче играло играта споделя: „О, Господи, похарчих 494 долара в играта! Аз съм част от това, което не е наред със съвременната американска култура. Но поне в царството на Ким аз съм в A-списъка със знаменитости с моите 50 милиона фенове, разбира се, след почти 500 долара покупки в приложението.”

Новата „играчка” на Moschino





Ароматна бутилка, умело скрита в гушлива мечешка прегръдка, опакована в пъстра кутийка, сякаш дошла директно от рафта за детски играчки.

Да, това е новият парфюм на Moschino и носи името “Toy”, леко предвидимо, но все пак приятно закачливо.

Това, което истински ни озадачава, е придружаващата го рекламна кампания, в коята бразилският топ модел Изабели Фонтана позира като хищна тигрица, обгърната от „гирлянд” плюшени мечоци.

Освен че намираме провокативния й поглед и стратегически позиционираната животинска глава в близост до интимната зона на изкусителката за абсолютно нерелевантни в случая, изпържената магента, която облива целия кадър в захарна пошлост, съвсем ни идва в повече. А фактът, че зад обектива стои иначе безупречния Стивън Мейзъл, ни кара да се питаме – защо!?

Ники Минаж за V Magazine









Пищната R&B звезда се възкачи на корицата на декемврийския брой на V Magazine.
И, като казваме „възкачи”, имаме предвид, че буквално се покатери на антична статуя, парадирайки с формите си, намъкнати в крещящ червен аутфит.

Знаем, че певицата хич не си поплюва и е превърнала провокацията във постоянна форма на изява, но, все пак, не можем да си затворим очите пред точно тази.

Твърде нагло, та даже и гротескно, а от яркостта на цветовете ни заболяват очите.

Черна точка получават както изданието и Ники Минаж, така и самият Марио Тестино, който като цяло много харесваме, но този път хич не уцели десятката на сърцата ни.


More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.