Men’s exhibit: 5 задължителни аксесоара в мъжкия гардероб тази зима

Когато вечерите станат дълги и студени и топлите есенни дни, облечени с леки дрехи се превърнат в далечен хубав спомен, нашите мисли естествено започват да се обръщат към подготовката на гардероба ни за зимата...

Когато вечерите станат дълги и студени и топлите есенни дни, облечени с леки дрехи, се превърнат в далечен хубав спомен, мислите естествено започват да се обръщат към подготовката на гардероба ни за зимата. Аксесоарите мълниеносно го превземат със застудяването и наслояваме шалове, шапки и ръкавици, за да се стоплим, разбира се, залагайки на сигурни обувки, готови да се справят с неблагоприятните условия.

Фокусирайки се върху ключовата роля, която аксесоарите играят в зимния гардероб, решихме да изследваме и мъжкия такъв, за да изберем от него любимите си пет елемента на зимата на 2014...

Милитъри раница
Тази зима и мъжете и жените се обръщаме към меките раници, които са страхотен избор за дните в града и за празничните пътувания. Просторни и удобни за носене в тези верни приятели може да бъде събрано всичко най-необходимо. Военната и морската униформа винаги са били влиятелен елемент в мъжка мода и навлизането на тези раници този сезон е в съответствие с тази тема.

 

Структурирани шапки
Шапките винаги са играли основна роля в модата през цялата й история, и докато вече не живеем в свят, в който се смята за социален позор, ако напуснеш дома си с непокрита глава, шапките се завръщат като практично изразяване на личен стил. Що се отнася до това, кои ще са властелините тази зима, то можем да извъртим глави към класическите структурирани модели, като, разбира се, добавяме модерно звучене чрез по-широки периферии, ярки цветове и текстурирани тъкани.

Извънгабаритни шалове
Стилове, вдъхновени от далечните земи, си пробиват път в мъжкото облекло в продължение на няколко сезона - от мотиви от Близкия Изток до ярки и смели геометрични щампи от Южна Америка, Африка и Югоизточна Азия, влиянието на местните култури е силно обозримо най-вече в огромните шалове, които забелязахме в редица колекции Есен / Зима 2014.

Коментари: 1

R
Realist (2014/11/12 / 12:16)
Извънгабаритните шалове за мъже ме плашат.... :(

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.