Следва

Редакторите интимно - Пламена: момичетата на View Sofia в бюти-блиц

Редакторите интимно - Миглена: Момичетата на View Sofia в бюти-блиц

Беше валял дъжд. Жълтият паваж на булеварда лъщеше от чистота, беше толкова красив, че просто сложихме хидратиращ крем и излязохме, за да се разходим по него...

Beauty News преди 9 години

Беше валял дъжд. Жълтият паваж на булеварда лъщеше от чистота, беше толкова красив, че просто сложихме хидратиращ крем и излязохме, за да се разходим по него...

Така започва всяка БЮТИ история, разказана от редакторите на ViewSofia. История за красота, за грижа, за емоция. Късно-есенно, много полезна и приятно откровена, разказана така, че да доближи читателите още по-близо до нас. Интимно, с ключ към всичките, или, хайде, повечето ни тайни, в поредица от блицове, момичетата, които стоим зад модния портал, ще разкрием ритуалите си за естествена красота, свежест и самочувствие. Защото идват празници. Но и защото животът е празник и заслужава да сме красиви! От сутрин до вечер, всеки ден, през цялата година...

Миналата седмица ти представихме Габриела, а днес е ред на Миглена:

Ритуалът ми за хубост включва... задължително хидратация и почистване.

И се променя само когато... съм на палатка или археологически разкопки.

Понякога греша, защото... съм доста разсеяна и макар и рядко експериментирам с продукти.

Но никога не се разделям с... термалната вода и капки за сухи и уморени очи.

Трите задължителни продукти са... хидратиращ крем, почистваща пяна, термална вода.

Дневна красавица съм благодарение на... усмивката и правилната грижа за кожата си.

А нощна, защото... нощта е моето време на денонощието.

Ако не се чувствам красива случайно, корпусът за бързо реагиране включва... козметичната ми чантичка и някое хубаво и зареждащо парче.

Когато бях малка, баба ми каза... че естествената красота не означава да излезеш от къщи без да минеш покрай огледалото.

После мама ме научи... колко важно е една истинска жена да има винаги стил, прическа и добро настроение.

Тайната за хубост, която не споделям с приятелки, защото е само моя... е  домашна маска за лице с мед и овесени трици. Смесвам съставките, оставям 15 минути в хладилника и след това нанасям на лицето. Ефектът е избелващ, стягащ, силно освежаващ. Но е тайна, не я казвам по принцип. 

Най-невероятното нещо, което съм правила, за да изглеждам добре... вероятно е да установя на неподходящо място в последния момент, че се налага да се преоблека и да си сложа грим.

Против умора действам така... взимам гореща вана с ароматни масла и си правя чаша чай сенча.

А против махмурлук ето така... не страдам от махмурлук.

Но традицията в изкуството на Красотата повелява... да се грижиш за външния си вид, защото той е отражение на вътрешната ти нагласа.

Топ 5 продукта на есента и зимата на 2014... термална вода Avene, грижа за коса с мед и липов цвят All Nature, BB cream Une, сенки Inglot и Vichy Liftactiv серум за очи и мигли.

Непоносимо красив си когато... си уверен в себе си!

А това са пази най-добре с... изпитани продукти за грижа за кожата, на които се доверяваш.

Последното ми козметично откритие... е най-новата серия продукти за грижа за коса и тяло с мед на българската марка All Nature.

More from View Sofia

More Beauty News