Следва

Ексцентризъм от сребро

Boney M - Стилисти-музиканти прекрасни

Феномен на Стария континент през ‘70-те, Boney M е създадена от немския звукозаписен продуцент Франк Фариан с членове групата...

Лица преди 15 години

Феномен на Стария континент през ‘70-те, Boney M е създадена от немския звукозаписен продуцент Франк Фариан с членове групата Marcia Barrett, Liz Mitchell, Maizie Williams и Bobby Farrell. Сингълът им "Daddy Cool" достига топ 10 във Великобритания през февруари 1977, последван е от "Sunny" през април същата година. И стартът на кариерата им е гарантиран.

Boney M са на върха на славата с "Rivers of Babylon"/"Brown Girl in the Ring", който става втория най-продаван сингъл в историята на британските класации. През годините работата им продължава и те издават множество хитове и албуми, с които завинаги ще останат в историята на поп музиката. Само до 1987 г. Boney M продават повече от 150 милиона плочи.

Ексклузивен концерт в България на една от най-известните групи на 70-те и 80-те години ще разтърси НДК на 1 декември 2008 г. И тъй като българският интерес към поп и диско групата е адски голям, Boney M ще изнесат два концерта за една вечер.

За близо 40 години на сцена, всеки албум и поредно представяне пред публика, групата показва с различен стайлинг. Среднощни наблюдения сочат, че аутфитът на Boney M през 80-те, например, може да се срещне на ретро парти. И няма нищо странно, след като танцуваш на стари, но златни парчета, естествено, че ще се облечеш както подобава.




Мъжката част от ретро компанията е с висока платформа,а панталонът е задължително широк и с висока талия. Жените – едноцветна рокля с дължина по предпочитание и любимите заоблени обувки с висок ток. Можеш да си позволиш блестящо и голямо бижу. Яркото червило и плътните мигли са достатъчни за точно такава вечер.





За зимно парти чудесен избор е белият цвят и пухкава топла шапка тип бомбе. Не случайно такава е и обложката на коледния албум на Boney M през 1998г.
Леко стеснен панталон с дължина до глезена в комбинация с удобни обувки на тънък ток и широка, дълга и с големи рамене горна дреха – това е универсалния вариант за всеки случай.





Червено и бяло е една от визиите на Boney M за известния на предното поколение сингъл Rasputin.

Прибери косата назад или я накъдри, за да стане много „голяма” и побързай към уреченото място, защото вече те чакат.

И след като подбереш най-подходящия аутифит, облечи го и се приготви за Boney M на 1 декември. Билетите за първия концерт свършиха, но за този от 21.30 имаш шанс.

Цена: 60 лв.

More from View Sofia

More Лица