Следва

Лупита - наелектризиращо красива за Lancome

Редакторите интимно - Пламена: момичетата на View Sofia в бюти-блиц

Беше валял дъжд. Жълтият паваж на булеварда лъщеше от чистота, беше толкова красив, че просто сложихме хидратиращ крем и излязохме, за да се разходим по него...

Beauty News преди 9 години

Беше валял дъжд. Жълтият паваж на булеварда лъщеше от чистота, беше толкова красив, че просто сложихме хидратиращ крем и излязохме, за да се разходим по него...

Така започва всяка БЮТИ история, разказана от редакторите на ViewSofia. История за красота, за грижа, за емоция. Късно-есенно, много полезна и приятно откровена, разказана така, че да доближи читателите още по-близо до нас. Интимно, с ключ към всичките, или, хайде, повечето ни тайни, в поредица от блицове, момичетата, които стоим зад модния портал, ще разкрием ритуалите си за естествена красота, свежест и самочувствие. Защото идват празници. Но и защото животът е празник и заслужава да сме красиви! От сутрин до вечер, всеки ден, през цялата година...

През изминалите седмици ви представихме Габриела и Миглена, а днес е ред на Пламена:

Всекидневният ми ритуал за хубост протича така...
почистване, тонизиране, дълбока хидратация, защита и непрекъсната връзка с природата. Абе, като по книгите.

И се променя само когато...  малко ме мързи.

Понякога греша в бюти-стъпките си, защото... съм вироглава и рядко се вслушвам в съветите на другите. 

Никога не се разделям с... балсама си за устни и слънчевите очила.

Трите ми задължителни продукта са... специално забъркан bio балсам за устни Handmaids Cosmetic, глос Max Factor и дъвки, обикновено дражета. Употребата на тези трите, особено едно след друго, е способна да рефрешне всяко едно мое състояние.

Дневна красавица съм, благодарение на... непрекъснатата употреба на розова вода, която кожата ми с благодарности приема по всяко време на деня.

А нощна, защото... слагам червен лак на ноктите, червено червило на устните и, рядко, но се случва, се покатервам на 10 сантиметра над земята.

Ако не се чувствам красива случайно, корпусът за бързо реагиране включва... изправяне на естествено къдравата ми коса, силен грим и много от любимия ми парфюм Lolita Lempicka, който слагам само в специални случаи, но винаги върши работа.

Когато бях малка, баба ми каза... че къдравата ми коса е предимство.

После мама ме научи... как да се грижа за нея.

Тайната за хубост, която не споделям с приятелки, защото е само моя... е, че оставям поне два пъти в седмицата кожата ми да почива и не й нанасям дори хидратиращ крем през нощта. Освен това, когато почиствам лицето си, винаги го правя отдолу нагоре, т.е. започвам от шията и постепенно се придвижвам към челото.

Най-невероятното нещо, което съм правила, за да изглеждам добре... го правя винаги преди да изляза и то е да се разтягам бавно, като докосвам с пръсти земята, докато съм с изправени колене или пък правя нещо като заден мост, докосвайки отново с пръсти земята, но в другата посока. Тези прости упражнения ми помагат да се чувствам по-тонизирана и уверена в тялото си.

Против умора действам така... лягам по гръб на земята и си вдигам краката на стената. Обикновено чета в тази поза, което успокоява и вътрешните ми светове.

А против махмурлук ето така... спя два часа повече, закусвам обилно и си лягам пак.

Но традицията в изкуството на Красотата повелява... да се усмихвам винаги, когато искам да бъда истински красива.

Топ 5 продукта на есента и зимата на 2014... Био розова вода, регенериращ крем за лице от Хума AVIA, маска за коса, душ гел и масло за тяло с мед и липов цвят от All Nature, защото за мен е изключително важно да съм красива, използвайки натурални продукти, докосвайки се най-близо до природата, както и незаменимия фон дьо тен Vichy Dermablend. Май станаха повече от пет, но красотата го изисква...

Непоносимо красив си, когато... се оглеждаш в очите на човека, който те обича. Клише, знам, но факт.

А това са пази най-добре с... много любов и усилия да останеш такава, каквато си била и на първата ви среща.

Последното ми козметично откритие е... пчелният мед, като средство за подхранване на устните и като приятел на цялото тяло по принцип.

More Beauty News