Следва

Стилът на FKA Twigs - една непозната Вселена

Обичта на известните: Соланж Ноулс и Алън Фъргюсън дни преди сватбата си

Набедената за скандална Соланж Ноулс рядко показва интимния си свят на хората...

People of art преди 9 години

Набедената за скандална Соланж Ноулс рядко показва интимния си свят на хората, за разлика от сестра си Бионсе, която пък често ни показва повече, отколкото ни се иска да знаем, предпочитайки единствения начин, по който го прави да е чрез официалния й Instagram профил. Именно там е мястото, на което неколкократно сме засичали нейния любим в прегръдките й и от там знаем как изглежда той и дори името му, че е Алън Фъргюсън. 

Тези дни обаче, научихме и нещо повече за него. Оказа се, че се очертава голяма промяна в живота на малката сестра Ноулс, която, според всички факти, е решила да промени семейния си статус, казвайки ДА! на дългогодишния си приятел. 51-годишният Фъргюсън, който предложи на Соланж навръх рожденния й ден, и певицата ще скрепят дружбата си на малка семейна церемония в Ню Орлиънс тази неделя, според източници близки до именитото семейство.

Според UsWeekly на сватбата на по-малката сестра на Бионсе ще присъстват само близки приятели и членове на семейството, като тържествата ще започнат още от петък, когато ще има киновечер. В събота всички гости ще се съберат за вечерна репетиция преди официалната церемония в неделя. А в неделя ще е големият ден!



Това не е първият брак на Соланж. Тя се омъжва за пръв път, когато е само на 17 години за бащата на своя син, но двамата се развеждат през 2007 година. Въпреки раздялата двамата продължават да споделят родителските си задължения.











 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра