Следва

В офиса на... FOX TV

Хюмексгрип срещу грип

Тук трябваше да има нещо за четене, но редакторите са болни, така че гледайте...

Health преди 9 години

Тук трябваше да има нещо за четене, но редакторите са болни, така че гледайте картинки!



Спокойно,тук сме! Шегуваме се! И ние, както и повечето хора в медиите не можем да си позволим да боледуваме, за да имате информация. Шегата от заглавието е в стила на рекламната кампания на иновационния лекарствен продукт на пазара ХЮМЕКСГРИП.

С този продукт френската фирма URGO Laboratoires ще ни помогне точно в онези моменти, когато не можем да си позволим да боледуваме. Ще ни осигури бодрост през деня и спокоен сън през нощта. Ако ви звучи твърде хубаво, за да е истина, продължавайте да четете!



ХЮМЕКСГРИП е лекарствен продукт, създаден на базата на парацетамола. Новост е съчетанието на две формули на прилагане - дневна и нощна. В дневната ще приемате по три таблетки (сутрин, обед и вечер ) със състав 500 mg парацетамол и 60 mg псевдоефердин хидрохлорид. За парацетамолът знаем, но какво е псевдоефедрин? Най – общо действието му върху носната лигавица е да я отбъбне и да спре секрецията, носът ви спира да тече и дишате нормално.

Притеснителната приставка псевдо - в името на веществото е всъщност успокояваща, защото в старите лекарства против хрема и алергии се е използвал ефедрин. След задълбочени изследвания е доказано, че ефедринът за съжаление води до пристрастяване и затова е забранен.

Учените създават псевдоефердина, който запазва позитивните свойства на оригинала без зависимости. В нощната формула се препоръчва приемането на една капсула преди сън, която съдържа отново 500 mg парацетамол и 4 mg хлорфенамин малеат.



Ще ви обясним за втората съставка – хлорфенамин малеат. Ако внимателно четете опаковките на лекарствата, които ползвате със сигурност сте попадали и на това лекарствено вещество. То се използва масово в съвременната фармация, тъй като се използва основно при алергични реакции и действа успокояващо. 



Ако все пак сте от хората, които предпочитат природните продукти, няма проблем. Изяжте няколко люти чушки, една глава чесън, сложете настърган лук до възглавницата, за да го дишате през нощта, лимон и мед задължително. И ако на сутринта стомахът ви се бунтува, и имате чувството, че в устата ви живее скункс, по-добре идете до аптеката и си вземете ХЮМЕКСГРИП.



Продуктът се продава свободно без рецепта и все пак преди употреба прочетете внимателно листовката. Препоръчва се при възрастни над 15 г. за краткотрайно лечение на простудни състояния, свързани с главоболие и/или повишена температура, запушен нос и прозрачна секреция.



Дневните таблетки ще понижат температурата, ще облекчат болките, ще отпушат носа и ще облекчат дишането. Нощните - ще подтиснат симптомите на настинка и грип, и ще спите спокойно. Така че докато приключите с опаковката ХЮМЕКСГРИП, вече ще сте здрави. Добре за вас, за колегите ви - също.
 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.