Следва

#hiFIVE моменти: Никол Станкулова

Б като Библия, Б като Блог

Напоследък сме свидетели на фантастичен спектър от най-разнообразни шалове увити около главата - от доста прости към безумно скулптурни...

All fashion преди 9 години

Нежна есен

Топла и красива, есен точно като излязла от приказките. Радваме й се с нежно розова връхна дреха, която ни прегръща в топлите си обятия. Истински красиво, толкова елегантно и изящно, правилното палто веднага ти придава невероятно усещане и самочувствие. В случая виждаме комбинация на това изключително женствено палто с неутрален аутфит в тъмната гама, така целият акцент е върху розовото изкушение.







framboisefashion.com

Малки златни рибки











Въпреки че създава своите златни рибки в продължение на години, японският художник Riusuke Fukahori ги държи в тайна в продължение на осем, докато усъвършенства техниката си. Всяка от неговите творби се намира в най-разнообразни японски битови предмети, като купички и чаши. Същински магьосник, но това, което прави произведенията на Fukahori толкова невероятни, не са съдовете, в които се намират, а техника, която използва. Той създава тези хипер-реалистични скулптури на плуващи златни рибки чрез бавен и педантичен процес, като излива смоли на слоеве. Резултатът определено си заслужава, пленени сме от ефирната лекота, с която тези малки създания сякаш плуват под прозрачната повърхност.

artnau.com

Неочаквани истории











Natural Act е колекция от творчески фотоколажи, в които турският фотограф Merve Özaslan слива множество изображения в интригуващи сюжети. Той използва ретро черно-бели фотографии, след което ги смесва с цветни елементи, за да се създаде вълнуващи визуални истории. Поканени сме да открием как неочакваните изменения променят смисъла на изображенията. Özaslan безпроблемно вписва фрагменти от природата в силуетите на човешки телa и сгради. В резултат на тази намеса, старомодните събития са смело прекъснати от модерни, цветни елементи, които създават силно противопоставяне между два много различни периода от време.

honestlywtf.com

В плен на изтока



Напоследък сме свидетели на фантастичен спектър от най-разнообразни шалове, увити около главата - от доста прости към безумно скулптурни. Разбира се, харесахме един лесен вариант, който може да изпробваш в ежедневието, докато тренираш скулптурните си умения. Ето и ръководството, стъпка по стъпка, как да си направиш перфектен тюрбан с помощта на лек шал.



Започни като сгънеш шала на половина по дължина.



Изравни центъра с основата на главата си.



Издърпай краищата нагоре към предната част на главата си и ги кръстосай един върху друг на челото.



Увии краищата назад отново и ги вържи на възел.



Напъхай останалите части от шала в предните гънки и готово!





theglamourai.com

Някъде далеч…







…се отнасяме в мислите си, гледайки тези красиви ръчно изработени аксесоари за дома, събрали духа на далечните Колумбия и Перу. Хипнотизирани сме от геометричните форми и меките цветови палитри, които създават спокойствие и хармония. Топлите красиви елементи сякаш веднага внасят слънце и в облачните дни и на лицата светва усмивка. Представяме си любима книга, меки възглавнички и ние в един такъв хамак, цял ден отдали се на мързелуване. Есенно, ноемврийско и заслужено...

missmoss.co.za
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.