Следва

Кевин Спейси e най-влиятелният злодей в света

По стъпките на татко: Бруклин Бекъм подписа с Арсенал

Следвайки плътно стъпките на баща си, само преди дни Бруклин подписа краткосрочен договор с Арсенал...

People of art преди 9 години

След като средният син Бекъм направо ни завъртя главите със своя чар, събрал на едно най-доброто от хубостта на баща си и майка си, големият Бекъм също не остана по-назад, но изпъквайки със своите личностни качества.

Следвайки плътно стъпките на баща си, само преди дни Бруклин подписа краткосрочен договор с Арсенал, след като впечатли треньорите в школата на лондонския клуб. 15-годишният тийнейджър, който вече премина пробен период в друг лондонски клуб Фулъм, бе привлечен от треньорите на Арсенал, които са готови да развият потенциала му.

"Бруклин показа много голям талант и изпъкваше във всички тренировки и мачове, в които взе участие. Други клубове също се ослушваха за възможността да го вземат. Няма да е учудващо, ако още следващото лято от Арсенал му предложат по-дългосрочен договор и започнат да му плащат заплата", коментира източник на "Дейли Стар".


Бруклин Бекъм е закърмен с футбол. Той е до Дейвид, точно когато той е на върха на своята футболна кариера

За разлика от работата на Ромео Бекъм за Burberry, за която малкият принц бе обвинен, че е получил заради фамилията си, тази на Бруклин зависи всичко на всичко от собствения му талант. И без значение кой е баща му, момчето трябва да докаже, че наистина заслужава да бъде на тревата, близо до едни от най-големите имена във футбола.



 

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра