Следва

Уроци по здраве: Първа среща с нашата аура

3+3 въпроса към едно градско момиче: Силвия

Изключително талантлива, млада дама, която можеш да срещнеш на входа на Yalta Club, почти всеки път, когато отидеш там...

All About Life преди 9 години

Тя е на 25. Казва се Силвия и е изключително талантлива, млада дама, която можеш да срещнеш на входа на Yalta Club, почти всеки път, когато отидеш там. Салонен управител на клуба и дизайнер едновременно с това, тя се занимава с начина, по който изглеждат партитата на лейбълите Contact и FullCircle, както и със собствения си бранд за интериорен дизай– SG Design.

Отскоро, заедно с нейна приятелка се грижат за собствено студио близо до НДК, а този петък – 14/11 тя ще демонстрира и художествените си умения на живо, като част от събитието Femart във Фабрика 126. Нямаме търпение да я видим как го направи, но дотогава четем отговорите й на 3+3 въпроса малко по-надолу:

V.S. Кое е най-романтичното място в София?
С:
Обстановката в ресторант Синия лъв, заради любовта, която вложих в работата си по артистичния му дизайн.

V.S. Какво звучи в главата ти, докато се разхождаш по улиците?
С:
…Alexandre Desplat. Обожавам го, той ми е муза.

V.S. Кое е първото нещо, което правиш, когато се прибереш вкъщи?
С:
Сипвам си чаша от любимото ми червено вино – това на баща ми. Този ритуал ми действа изключително отпускащо и приятно.



V.S. Разходи ни из списъка си с желания...
С:
Започва с това, че искам да се развивам успешно в България, и извън нея, в сферата на интериорния дизайн и декорите. Включва и мечтата ми да стана познат художник, защото това е най-голямата ми страст. Занимавам се и с благотворителност – част съм от „Фондация дечица”. Радвам се, че вече имам мрежа от приятели и организации, с които правим хубави неща заедно. Друго мое желание е да успяваме да осъществяваме все по-мащабни проекти.

V.S. A как изглежда шопинг маршрута ти?
С:
Не е особено разнообразен, защото като цяло не обичам да ходя по магазините. Купувам неща, които са ми хванали погледа от улицата и просто влизам в магазина и си ги взимам. Не търся нищо конкретно. Пазарувам предимно от Internet и от няколко second hand магазина, в които винаги намирам съкровища.

V.S. Към какво си пристрастена?
С:
Към емоциите които получавам като част от лейбъла FullCircle, където съм Art Director. Всички от екипа сме с различни професии. Това което ни обединява е чистата любов към музиката. Въпреки различията в характерите ни успяваме да достигнем „златната среда”.

След успешни партита в Лондон и Атина, сега искаме да пренесем нашата емоция и на българската сцена. Тази събота 15/11, FullCircle отново ще обедини сили с Contact на Stefan Popov. През месец декември ни предстои първият самостоятелен FullCircle, в YALTA Club, където резидентите на лейбъла - MARK_K & Alexx Petrenko, ще подарят на публиката едно напълно ново изживяване.

Виж детайлите в облеклото на днешната ни градска героиня в Sofia Street Style >>>

 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.