Здравейте, имам проблем с шията, и конкретно с двойна брадичка, който се задълбочава непрестанно. Дайте съвет...

Двойната брадичка и пълните бузи се превръщат в проблем в по-зряла възраст. И това, между другото, се наблюдава практически при всеки човек...

Двойната брадичка и пълните бузи се превръщат в проблем в по-зряла възраст. И това, между другото, се наблюдава практически при всеки човек. И ако не си супер звезда и не разполагаш с достатъчно средства за редовни пластики, то проблемът с отслабването на лицето може да стане особено наболял. Въпреки това, не е толкова трудно да се реши, дори без допълнителни разходи. Малка корекция в начина на хранене, специални упражнения и здрав сън и резултатът е налице.

На първо място, важно е да се пие поне 2 литра вода на ден. При недостатъчна консумация на вода организмът се опитва да я задържи, а това води до появата на отоци. При достатъчно количество вода тялото няма смисъл да се запасява и течностите просто излизат от него. Пийте само негазирана минерална вода и зелен чай.
Не пренебрегвайте плодовете и зеленчуците! Между другото, те също съдържат много вода, освен това са богати на фибри. Ако между храненията закусвате, то нека закуските включват ябълки и портокали, а не бисквити и чипс. Ако се притеснявате, че плодовете съдържат много захар, нека бъдем честни със себе си - в бисквитките има още повече, а едва ли някога ще надебелеем от ябълки и портокали.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.