Следва

Кейт Мос с роля в детски филм

Кличко прецака Кобрата

Кличко прецака Кобрата

Други преди 9 години

Кубрат Пулев и Владимир Кличко проговориха преди мача на годината ексклузивно пред Нова телевизия.

"Чувствам се отлично и готов. С Божията помощ и българите зад мен се надявам да успея”, каза Кобрата.

Кличко е предложил двамата да се боксират с еднакви ръкавици – неговите. Втори подобен чифт обаче не може да бъде намерен никъде. На откритата тренировка между двамата са дали на Пулев други ръкавици, с които той не е тренирал досега.

"Това не е номер към мен. Това е за негово удобство. Той си е направил тези четири колана, като негов монопол ги държи и си прави каквото си иска. Не дава допинг контрол, може да прави каквото си иска. Може така да се напомпа, така че за мача да се изчисти и след него да даде абсолютно чиста допинг проба. И това не е възможно, а сигурно”, коментира Кобрата.

"Няма да коментирам това, което Пулев каза, защото го използва като оправдание. Все нещо не е наред, така че въпросите за допинга, неявяването ми на пресконференцията и проблемите с ръкавиците са само част от тези оправдания. Въпреки това аз уважавам Кубрат Пулев и смятам, че той заслужава да е тук”, заяви Владимир Кличко

"Искам да отбележа, че той не трябва да пропуска пресконференцията след мача, защото имам да кажа нещо много важно”, завърши Кличко.

Междувременно американски боксьор направи истинско шоу пред залата. От много месеци той се опитва да предизвика Владимир Кличко да се боксира с него.

"Владимир, излез навън! Пулев, излез навън! Оттук нататък, където и да отиде, ще го следвам. Искам това, което иска и той – титлата. Каквото и да яде, ще го ям и аз. Това не е цирк. Аз съм двукратен световен шампион в тежка категория, за какъв цирк говориш”, заяви Шанън Бригс в отговор на въпрос на Нова телевизия, цитиран от 24 часа.

More from View Sofia

More Други