Следва

Стъпка по Стъпка

Giambattista Valli и 7 For All Mankind - една очаквано добра колаборация

Глобалният деним бранд 7 For All Mankind обяви преди броени дни началото на една...

All fashion преди 9 години

Глобалният деним бранд 7 For All Mankind обяви преди броени дни началото на една красива колаборация с италианския дизайнер Giambattista Valli. Капсулната колекция ще се появи на пазара на две части - първата през средата на Февруари и втората през Май, като продуктите ще се предлагат във всички 7 For All Mankind официални магазини, както и в някои селектирани и лицензирани да продават бранда.

Линията, която ще излезе в началото на годината, ще предлага skinny панталони с висока талия в нюанси на червеното и розовото, както и в животински графични принтове, изрисувани по същия начин, който Valli използва за couture колекцията си. Втората част от колаборацията ще включва skinny панталони с висока талия в сини тонове, широки панталони, отново с висока талия, bomber яке, гащеризон и пеплум топ. С ценови ранг между 350 и 650$, капсулната колекция ще бъде достъпна в цял свят, с цел дизайните на Valli да станат достъпни за по-широк спектър от хора.

За 7 For All Mankind това не е първа колаборация. В предишни години са работили с Emilio Pucci и Zac Posen, но въпреки това споделят, че са много развълнувани, защото Giambattista Valli е лидeр в своя сегмент на работа и има свежа визия, а клиентката на глобалния бранд иска да бъде въвлечена в модния свят и тази колаборация много би я развълнувала.

More from View Sofia

More All fashion