Следва

Бадемова торта с мед и шоколад

Първите телевизори Philips с Android™ вече и на българския пазар

TP Vision започва предлагането на българския пазар на телевизори Philips с...

All About Life преди 9 години

TP Vision започва предлагането на българския пазар на телевизори Philips с вградена операционна система Android™. Компанията представи днес разширеното си портфолио, обогатенo с първите по рода си 4K Ultra HD модели телевизори с Android™. Технологията на Google™ разшири значително Smart TV възможностите на моделите, осигурявайки още по-вълнуващи изживявания чрез широк спектър от приложения, достъпни в Google Play™.

С новите си попълнения, известната марка създава разнообразна гама телевизори, с цел да задоволи индивидуалните нужди на всеки потребител. Предоставяйки изключително мощни, високотехнологични телевизори, съвместяващи в себе си силните страни на Android™, качествата на големия телевизионен екран, уникалната технология Ambilight и наличните интерактивни Smart TV услуги, TP Vision прави важна стъпка към бъдещето. По този начин телевизионното изживяване става по-бързо, по-богато и по-лично.

Изключително бързите четириядрени и шестядрени процесори в гамата телевизори Philips с Android™ позволяват свръхвисока скорост при работа с менюта и сърфиране. Те превръщат телевизора в уникална геймърска платформа, разполагаща с голям екран и съвместимост с широк набор от игри, налични в Google Play™. Новости има и при управлението на няколко от представените модели. Изключително лесно е, благодарение на интуитивното управление с жестове или чрез дистанционното управление с гласово търсене, достъпно и през мобилни устройства.

В новите преимущества трябва да се добави и възможността смартфоните и таблетите да се използват като пълноценно дистанционно с приложението Philips TV Remote, докато с Multiroom TV се подава безжичен пряк или записан сигнал към други съвместими телевизори. Силно предимство на моделите на марката e и уникалната технология Ambilight, която създава мека заобикаляща светлина около екрана. Цветът и яркостта се настройват автоматично в зависимост от картината и така удоволствието от гледането става по-пленително, а усещането, че зрителят е част от действието е много по-силно.

Най-новите модели в усъвършенстваната серията 9800 гарантират най-доброто Ultra HD изображение с ненадминат контраст и 4-странен Ambilight, създавайки максимално кинематографско усещане. Благодарение на мощта на Android™ моделите от серията 8100 разполагат с изключително бърза обработка, която прави навигирането на Smart телевизорите лесно, като детска игра. С моделите от серията 7900 на Philips, високият клас Ultra HD качество на изображението и операционната система Android™ са достъпни за всички.

Всички модели 4K Ultra HD телевизори Philips с операционна система Android™ са сертифицирани от Google. Това означава, че предоставят достъп до всички приложения, услуги и съдържание на Google Play™, които са подходящи за ползване чрез телевизор. По този начин се обогатява съществуващото съдържание, което Smart телевизорите на Philips предлагат.

Philips 9809: Ултратънък 4K Ultra HD LED телевизор, работещ с Android



Технологичният шедьовър на Philips предлага всичко, за което може да се мечтае, когато става въпрос за телевизор. Този 65-инчов модел пренася зрителското преживяване в друго измерение, предоставяйки фин и реалистичен образ, чрез четири пъти по-високата разделителна способност в сравнение с обикновен Full HD телевизор. Благодарение на 4-страния Ambilight, екранът става много по-широк като разпръсква разноцветни светлини от четирите страни на телевизора. Наситените цветове варират спрямо картината на екрана и постоянно се видоизменят, за да пресъздадат максимално излъчваната среда и в дома.

TP Vision надгради качествената картина и изведe високата разделителна способност до изцяло ново ниво. Алгоритмите за обработка на картината на система Perfect Pixel Ultra HD конвертират всеки входящ образ в 4K Ultra HD разделителна способносτ и така, независимо дали се възпроизвежда видео онлайн или съдържание, заснето с UHD, зрителите се наслаждават на съвършената рязкост, движение, яснота, цвят и контраст.

Micro Dimming Premium създава по-дълбоки черни тонове и по-ярки бели, благодарение на интелигентния алгоритъм, който анализира картината зона по зона и регулира LED светлината. Резултатът е невероятен контраст, рязкост и поразително качество на картината. Нищо не може да се сравни с притока на адреналин по време на игра, скоростни спортни събития или екшън филми на Ultra HD телевизор.

С Philips 9809 светът се намира на една ръка разстояние. Чрез него, асортиментът от приложения и игри, налични в магазина Google Play™ е на разположение за всеки потребител, а двойният тунер позволява гледането или записа на повече от една програма. Комуникацията с телевизора никога не е била по-лесна или по-забавна. Напълно интуитивното дистанционно управление при модела Philips 9809 има всички обичайни предимства, но това не е всичко. Чрез вградена камера моделът може да се управлява чрез движения или гласови команди.

От Philips са включили безжичен събуфър с ултрабаси и 50W мощност, за да внесат повече дълбочина в преживяването. Той е безжичен и достатъчно тънък, за да бъде поставен дискретно под дивана или до стената.

Philips 9809 е телевизор, който изглежда толкова добре, колкото и се представя.

Philips 8109: Изключително тънък Full HD телевизор, работещ с Android




Когато се заемат със създаването на нов телевизор, експертите от Philips обмислят всеки аспект от технологията до дизайна. Моделът Philips 8109 впечатлява с изключителния си Razor Slim дизайн и разполага с най-тънкия, остър и изтънчен ръб от моделите на марката. Концепцията Edge foot създава въздушен и реещ се ефект. Дизайнът на новите крачета, които плавно излизат от ръба, са проектирани да създават допълнително пространство под телевизора, където обикновено е мястото на традиционната стойка, като така предлагат по-завладяващо зрителско изживяване.

С четиристрания Ambilight, екранът става много по-голям като проектира особено широко сияние около четирите страни на телевизора, а той сякаш се рее във въздуха. Цветовете, наситеността и вълнението се преместват отвъд екрана и влизат в пространството, като допринасят за по-възхитително, емоционално и завладяващо зрителско изживяване. Марката Philips надгради своето признато и получило множество награди наследство и извиси качеството на картината с висока разделителна способност до изцяло ново ниво. Philips Perfect Pixel HD представя несравнимо качество, oт по-богати и наситени цветове до по-дълбоки черни тонове и по-ярки бели. Моделът има 800Hz PMR за съвършени плавно движещи се изображения и двоен тунер, който позволява гледането или записа на повече от една програма.

Интуитивното дистанционно управление на Philips 8109 има всички обичайни предимства, но телевизора може да се управлява и чрез движения или гласови команди. За тези функции е налична вградена камера, която остава дискретно скрита в долната част на рамката, така че да не нарушава линиите на панела и се отваря с едно натискане на дистанционното управление.

С операционната система Android телевизорите Philips разширяват света на приложенията, предоставени до момента от портала Philips Smart TV. Потребителите могат да избират приложения за Android от каталозите на Google Play™, съвместими със съществуващите Smart TV услуги. По този начин програмите помагат при избора на съдържание от типа видео по поръчка, стрийминг на музика, catch-up TV, както и при работа с електронен програмен гид (EPG).

Philips 7909: Достъпен за всички с Philips Ultra HD TV и Android™



Новия Smart LED телевизор Philips 7909 има изключително тънка рамка с изрязани с диамант краища и е добър избор за тези, който търсят Ultra HD качество, комбиниран с операционната система Android™, но не разполагат с голям бюджет. Уникалната функцията Ambilight от Philips, допринася за усещането, че гледането на телевизия е невероятно преживяване. Благодарение на нея, екранът става много по-широк като разпръсква разноцветни светлини от двете страни на телевизора. Наситените цветове варират спрямо картината на екрана и постоянно се видоизменят, за да пресъздадат максимално излъчваната среда и във вашия дом.

Смарт моделът впечатлява със софтуерни решения като Wi-Fi Miracast™ функция, която дава възможност за споделяне на екрана на смартфона или таблета с телевизионното устройство. Лесно и бързо за навигиране, може да се разглежда съдържание от телефона за секунди и да се споделя със семейството и приятелите. От Philips са помислили как да минимализират и неудобството от сериозното окабеляване в дома и множеството абонаментни планове чрез Multiroom TV, което позволява споделянето на екрана с други телевизионни приемници, посредством Wi-Fi мрежа.

В ерата на дигиталната комуникация, няма как да не обърнем внимание и на достъпа до социални мрежи и облачни услуги. Моделът предлага възможност за лесна връзка с Youtube, Skype, Dropbox, посредством приложението Cloud explorer, Cloud TV и други приложения. Дистанционното управление с клавиатура пък позволява още по-лесно писане и сърфиране.

Philips 7109 има 600 Hz PMR за безупречни движещи се изображения, а чрез Pixel Precise HD Engine гарантира висок контраст, благодарение на по-дълбоките черни тонове и по-светлото бяло. С пасивната 3D технология моделът осигурява висококачествено 3D съдържание и позволява конвертирането на всяко 2D съдържание в живо и безупречно 3D.

TP Vision е една от водещите компании, предлагащи продукти и услуги в сферата на визуалните дигитални развлечения. Компанията се фокусира върху разработването, производството и търговия на телевизори Philips в Европа, Русия, Близкия Изток, Бразилия, Аржентина, Уругвай, Парагвай и определени страни в Тихоокеанска Азия и е изключителен лицензиант на марката в изброените по-горе държави. Постигнатите резултати са в следствие на обединяването на дългогодишната традиция и опит в дизайна и иновациите на Philips с безупречните оперативни процеси, гъвкавост и бързина на TPV технологията. Тази комбинация й позволява да предлага на пазара висококачествени Smart телевизори, лесни за употреба и със изискан дизайн. Компанията вярва в създаването на продукти, които осигуряват на потребителите пълноценно телевизионно изживяване. Компанията е 100% собственост на TPV, водещ производител на монитори и LCD телевизори. За TP Vision работят близо 2000 души в различни държави по света.


 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.