Следва

Обичта на известните: Чарлийз Терон и Шон Пен, една любов в Париж

Кейт Мос с роля в детски филм

Британският модел се превъплащава в ново амплоа, като стана ясно, че ще играе в един от епизодите на новия сериал на Дейвид Уилямс - The Boy...

Други преди 9 години

Кейт Мос влиза в ново амплоа, е не до там ново, както стана ясно преди дни. Тя ще вземе участие в един от епизодите на новия сериал на Дейвид Уилямс - "The Boy".

Британският модел ще играе във филмовата адаптация по детската книга, озаглавена "The boy in a dress", която е замислена от нейния дългогодишен приятел Дейвид Уилямс. Накратко сюжетът разказва за 12 годишния Денис Симс, който предпочита да се облича в женски дрехи. "Това е забавна и поучителна история за това какво е да чувстваш себе си различен", казва Уилямс за проекта. 

Британските актриси Дженифър Санърс и Мийра Сийл също ще участват заедно с 12-годишния им колега Били Кенеди в ролята на Денис. "Събрахме екипа мечта. За много хора, а и за мен, това е най-хубавата детска книжка, която разказва какво е да бъдеш различен. Надявам се, че всеки, който гледа филма ни, и млади, и стари, да се замислят за нещата, които ще им разкажем", казва Дженифър Уилямс.

Новата серия ще бъде пусната в ефира на ББС в навечерието на Коледа, а Кейт ще видим да играе себе си в една от фентъзи сцените. 

 

Това съвсем не е първата поява на модела на екран. През 2012 година тя участва в сериала "Друг", а ние се надяваме, че ще продължи да ни радва като актриса и то не само в роли на самата себе си. 

More Други