Следва

Огнена фиеста с джаз певицата Весела Морова

Десето юбилейно издание на ежегодния музикален проект Drum and Jazz

DRUM and JAZZ е едно от традиционните есенни събития на българската дръм и басс сцена. Тази година ще се проведе десетото юбилейно издание на ежегодния музикален проект, организиран от HMSU...

Music преди 9 години

DRUM and JAZZ е едно от традиционните есенни събития на българската дръм и басс сцена. Тази година ще се проведе десетото юбилейно издание на ежегодния музикален проект, организиран от HMSU. На 29-ти ноември в столичния клуб Blender ще се съберат множество любители на класическия DnB, визуализациите, българската традиционна музика и експерименталните звуци.

Специални гости на събитието ще са британците BCEE и RIYA, като и двамата идват на родна земя за първи път.
Световноизвестният DJ и продуцент от Източна Англия BCEE е основател на лейбъла Spearhead Records. В своята дълга кариера артистът е издал множество сингли, няколко ЕР-та и два пълни албума. BCЕЕ е един от водещите продуценти на Liquid DnB сцената. Негова продукция редовно влиза в сетовете на най-големите DJ-и, а траковете му са сред любимите на голяма част от феновете в световен мащаб.

Заедно с него на сцената ще се качи и вокалистката RIYA. Считана от много критици за най-добрия женски DnB вокал, певицата си спечели прозвището "кралицата". В последните няколко години RIYA участва в много проекти с огромна част от водещите продуценти в басс музиката и издава за лейбъли от ранга на Critical, Metalheadz и Shogun Audio.

Освен дългоочакваните гости от Великобритания, програмата на вечерта включва и две български банди - БALKANSKY Live и ORATNITZA Live.



Десетото издание на Drum and Jazz ще включва и част от артистите на HMSU. На сцената на Blender свои сетове ще представят EXo, Targy и High Roll.

More from View Sofia

More Music