Следва

Четиво в четвъртък: "Невидимият пазител" от Долорес Редондо Мейра

Огнена фиеста с джаз певицата Весела Морова

Бразилски танци, капоейера и джазови вокални импровизациии с нежния глас на...

Music преди 9 години

Бразилски танци, капоейера и джазови вокални импровизациии с нежния глас на певицата Весела Морова, заедно с танцьорките-основали трите школи по бразилски танци в София- Елена Бали, Александрина Димитрова и Меги Гюрова.

15 ноември (събота) в столичния клуб Студио 5 от 22:30ч. ще стартира огненото шоу на джаз певицата Весела Морова и удивителните танцьорките от Amazonia Dance Project, Samba Brasileiro, и Braslatino Fitness.

Повече от една година Весела Морова е завладяна от бразилските ритми и мелодии, които споделя с публиката, както в столицата, така и в страната. Този път духът на богинята на любовта Дандалунда ще озари сцената на Студио 5.



За първи път основателките на трите школи по бразилски танци в София - Елена Бали, Александрина Димитрова и Меги Гюрова обединяват сили в уникална хореография на огнената самба “Магаленя”.
В много от танците ще бъде включена и желаещата да потанцува публика.

С автентични музикални инструменти ще допълва бразилската музика и Ники Асенов от школата Abada Capoeira.

Ще чуете познати и непознати мелодии от най-популярните бразилски стилове - samba, bossa nova, Samba Axé, samba-reggae, zouk и Música popular brasileira.



А за ценителите на класическия джаз, Весела е подготвила вокална изненада заедно с певци от акапелна група “Спектрум”

Ако искате да научите забавни и закачливи танцови движения и да бъдете част от бразилската съботна вечер на Весела Морова, 15 ноември от 22:30ч. в клуб Студио 5. Вход 10 лева
 

More from View Sofia

More Music