Следва

Петъчна доза СЕКС: Тъмният рицар Крисчън Бейл

Обичта на известните: Чарлийз Терон и Шон Пен, една любов в Париж

Влюбените Чарлийз Терон и Шон Пен наскоро бяха забеляазни на летището в Париж, където ще бъдат следващите няколко дни за романтична почивка...

Други преди 9 години

Влюбените Чарлийз Терон и Шон Пен наскоро бяха забеляазани на летището в Париж, където по сведения на близки до прелестната двойка, ще бъдат следващите няколко дни за романтична почивка.

Да виждаме тази двойка винаги е удоволствие, особено когато показват любовта си, макар и пред постоянно преследващата ги тълпа папараци.

В случая те са просто очарователни, държейки се за ръце, докато се целуват измежду множеството пътници. И въпреки бурното минало и на двамата, Чарлийз и Шон напомнят на влюбени тийнейджъри. Но, разбира се, не трябва да пренебрегваме факта колко стилно изглеждат: Тя в овърсайз палто с черно-бял принт, черни тесни дънки и пуловер, изпод който закачливо се подава бяла риза, а той в класически черен костюм и като истински кавалер, нагърбил очевидно тежките чанти, съдейки по походката му.

Междувременно стана ясно, че дъщерята на Шон Пен напълно приема новата връзка на баща си. Съвсем наскоро 22-годишната Дилън Пен сподели в интервю за американско списание: "Тя е невероятна жена, а баща ми е наистина щастлив с нея. Чалийз е единственият човек, с изключение на майка ми, който може да го накара да си затвори устата. Тя е силна и пълна с енергия жена".

More Други