Следва

In the mood for music: Milky Chance - Stolen Dance

Май ги хванаха: Майли и Шварценегер

Напоследък наоколо циркулира новината за това, че дружеските отношения на...

People of art преди 9 години

Напоследък наоколо циркулира новината за това, че дружеските отношения на Майли Сайръс и Патрик Шварценегер определено са прераснали в нещо повече от стандартно приятелство: звездите са засичани непрестанно заедно, т.е. и да не си клюкар, пак ще се сетиш, че там има нещо. Ето и вчера певицата и начинаещият актьор станаха "мишена" на папараците.

Двамата млади напускат Egyptian Theatre, след премиерата на новия филм на Джулиан Мур и Кристен Стюарт "Все още Елис" в рамките на кинофестивала AFI Fest, когато зорките обективи ги засичат.

Факт е, че на въпросното събитие двамата не се и вясват на червения килим, а направо от колата влизат почти инкогнито в залата, очевидно за да се избегне всяко излишно внимание. Само че, някои неща са обречени на неуспех, което е особено валидно когато си Майли Сайръс, и въртиш гаджелък със сина на Арнолд.



По данни на някои източници, на мероприятието Сайръс и Шварценегер-младши са били заедно с роднини на младежа - майка му Мария Шрайвър и сестра му Катрин.

Сигурни сме, че предстоят нови канонади снимкови и текстови известия за сладките М. и П., все пак кое, ако не това, е звездна, млада, секси, атрактивна и прочие двойка?





More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра