Следва

Бенедикт Къмбърбач изумителен в ролите на Шон Конъри, Матю Макконъхи и Тейлър Суифт

Алиша Кийс прописа детски книги

Певицата, която съвсем скоро ще стане майка за втори път, не се задоволява само с музикални успехи...

People of art преди 9 години

Певицата, която съвсем скоро ще стане майка за втори път, не се задоволява само с музикални успехи. Притежателката на 14 награди „Грами” се бори и за признанието - писател.



Тия дни в нюйоркския книжен магазин Barnes & Noble, тя представи новата си книга за деца. „Blue Moon”. Тази книга певицата посвещава на баба си, която е и прототип на главната героиня.

„Четенето на книги промени живота ми”, - споделя певицата. „ Надявам се моята книга „Blue Moon” да донесе малко вълшебство в живота на децата ни. Всичко, което ние родителите трябва да направим за тях е да им покажем , че в живота всичко е възможно, защото вълшебството, което ни е толкова нужно, се намира вътре в нас”.

Алиша прочете откъси от книгата си пред деца и родителите им дошли на премиерата. Първият й читател е нейният 4 годишен син, на когото тя лично е изчела всичките си приказки за Мама Май и Ли Ли, още у дома.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра