Следва

Нощ на театрите 2014: Маршрутът на ViewSofia

Discovery Channel представя истинските герои сред нас в новата поредица „Хардкор герои”

От Супермен и Батман, до Жената чудо, всички сме чували историите за супер героите, които...

Events преди 9 години

От Супермен и Батман, до Жената чудо, всички сме чували историите за супер героите, които притежават невероятни умения. Те спират куршуми, побеждават лошите и летят в небето с изумителна лекота. Но кои са истинските герои извън Холивуд?

Discovery Channel разкрива свръхчовеците сред нас в премиерната поредица „Хардкор герои” от 18-и ноември, вторник, от 21:00 ч. Тези невероятни хора са още по-впечатляващи от героите на големия екран, отличават се с изумителна смелост, рискуват всичко в името на другите и посрещат опасностите с усмивка. Истинските герои в поредицата се справят с природни стихии, спасяват множество хора и променят историята.



Всеки епизод на „Хардкор герои” включва две завладяващи истории с разкази на самите герои, коментари на свидетелите на събитията и на признати експерти. Авторът на популярната книга „Badass”, Бен Томсън застава пред камерата, за да разкаже за отличителните характеристики на супер героите. Поредицата среща зрителите и с редица изключителни хора, които разчитат на науката, за да вършат невъзможното.



Един от тях е Джо Китингър, американският полковник, който държи световен рекорд за скок от най-голяма височина. През август 1960 г. той скоча от балон, издигнат на височина 31 333 м. над земята и развива скорост от 988 км./ч. в условия на свободно падане. Полетът му продължава 4 минути и 36 секунди. Този и още много „хардкор герои” ви очакват в новата поредица на Discovery Channel от 18-и ноември.


 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?